Βρες τον κατάλληλο χώρο για να διοργανώσεις τη δεξίωση του γάμου και το bachelor party σου!

Ακολούθησε κάποια βασικά βήματα για την επιλογή σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η επιλογή του κατάλληλου χώρου που θα φιλοξενήσει τη δεξίωση ή γάμου σου ή το bachelor party πρέπει να ξεκινά από νωρίς. Και αυτό γιατί το να βρεις το ιδανικό spot, που να συγκεντρώνει όλα όσα έχεις ονειρευτεί είναι μια διαδικασία σχετικά χρονοβόρα.

Άρχισε λοιπόν την αναζήτηση όσο πιο νωρίς γίνεται και δες τι πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά στο χώρο που θα επιλέξεις. Παρακάτω θα δεις και κάποια πράγματα στα οποία θα πρέπει να εστιάσεις για να διαλέξεις σωστά. (δες και πως να διαλέξεις το νυφικό των ονείρων σου για μια εκθαμβωτική εμφάνιση)

Βρες τον ιδανικό χώρο για τη δεξίωση του γάμου & το bachelor party

Ψάχνοντας τον ιδανικό χώρο για τη δεξίωση του γάμου σου και το bachelor party πρέπει να σκολουθήσεις μερικά σημαντικά βήματα:

  • Ξεκίνα άμεσα την αναζήτηση. Μόλις κλείσεις την ακριβή ημερομηνία για το γάμο σου άρχισε να ψάχνεις για τον ιδανικό χώρο που θα φιλοξενήσει τη δεξίωση που θα τον ακολουθήσει. Υπολόγισε ότι αρκετά κτήματα αλλά και χώροι έχουν ήδη προκρατήσεις ακόμη και για ένα χρόνο μπροστά. Γι' αυτό και είναι σημαντικό να κινηθείς άμεσα. Παράλληλα δες τις hot προτάσεις για bachelor και σκέψου τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.

horos_dexiossi
Unsplash

  • Δώσε προσοχή στην τοποθεσία. Φρόντισε ο χώρος που θα επιλέξεις να είναι βολικός για τους καλεσμένους σου προκειμένου να μπορούν να μεταβούν εύκολα στην τοποθεσία χωρίς να ταλαιπωρηθούν. Ακόμη σημαντικό είναι και το διαθέσιμο πάργκινγκ που πρέπει να έχει ο χώρος για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους καλεσμένους σου.
  • Επικοινώνησε με τους ειδικούς. Στην περίπτωση που δυσκολεύεσαι να βρεις τον κατάλληλο χώρο για το γάμο σου ζήτησε βοήθεια από έναν επαγγελματία του χώρου ο οποίος συνεργάζεται με διάφορους χώρους και θα σου προτείνει τους πιο ενδεδειγμένους.
  • Κατέληξε στον αριθμό των καλεσμένων. Πριν ακόμη ξεκινήσεις για την αναζήτηση του χώρου οριστικοποίησε τον αριθμό των καλεσμένων σου προκειμένου να βρεις και τους κατάλληλους χώρους που θα τους φιλοξενήσουν. Ένας χώρος με επιπλέον καλεσμένους είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει δυσκολίες και περαιτέρω προβλήματα. Το ίδιο ισχύει και για το bachelor, οπότε κατέληξε στον ακριβή αριθμό των προσκεκλημένων.
  • Όρισε το budget σου. Παράλληλα με την αναζήτηση του ιδανικού χώρου κατέληξε και στα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις. Έτσι θα είναι πιο εύκολη η επιλογή σου χωρίς να ταλαιπωρηθείς με επισκέψεις σε χώρους που είναι εκτός του προϋπολογισμού σου.
  • Πρόσεχε για τυχόν περιορισμούς. Δώσε βάση σε θέματα που αφορούν σε απαγορευτικά για δυνατή μουσική μετά από κάποια ώρα ή άλλους τυχόν περιορισμούς.

Alpino Cucina Italiana: Απόλαυσε μια μοναδική εμπειρία

Στο Μικρολίμανο στον Πειραιά το Alpino αποτελεί τη Νο1 επιλογή για ιταλικό φαγητό, αφού τόσο οι γευστικές προτάσεις του όσο και ο cozy και καλόγουστος χώρος του αποτελούν τα δυνατά του χαρτιά. Για όσους, μάλιστα, δεν το γνωρίζουν είναι... πανέτοιμο να εξυπηρετήσει πάσης φύσεως εκδηλώσεις - ακόμα και το γαμήλιο πάρτι σου εδώ θα είναι μια μοναδική εμπειρία.

al pino χώρος

Στο Alpino γνωρίζουν τις ανάγκες σου και είναι έτοιμοι να σου κάνουν τις καλύτερες προτάσεις, για να διοργανώσεις εδώ τη δεξίωση των ονείρων σου. Δίνοντας έμφαση στο δικό τους catering με ιταλική κουζίνα, μπορούν παράλληλα να ικανοποιήσουν κάθε σου επιθυμία σε γεύσεις, δημιουργώτας ένα μενού που θα ταιριάζει απόλυτα στις προσδοκίες σου.

Και για να μην ανησυχείς για τίποτα, απολαμβάνοντας αυτό το ευχάριστο αλλά και απαιτητικό ταξίδι κάθε στιγμή μέχρι να φτάσει η “μεγάλη μέρα”, το Alpino αναλαμβάνει να ολοκληρώσει όλα τα στάδια υλοποίησης του γάμου σου: Από τον στολισμό και τη διακόσμηση του χώρου, μέχρι τη μουσική, αλλά και εκπλήξεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Info

Δείτε περισσότερα εδώ

Boonga boonga: Ιδανικό για το bachelor party

Για σένα που δεν θέλεις να μείνεις στα συνηθισμένα και σου αρέσει να κάνεις εκπλήξεις στους κολλητούς σου, το Boonga Boonga είναι αυτό που χρειάζεσαι για να διοργανώσεις ένα αξέχαστο bachelor party.

Ένα θεματικό ταϊλανδέζικο εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο τα έχει όλα! Χρειάζεσαι έναν εντυπωσιακό χώρο – τον έχεις! Ένα μενού λαχταριστό και “spicy” για να κάνετε κέφι – το έχεις! Εκπλήξεις και διαδραστικά δρώμενα – τα έχεις! Εσύ βάλε τη διάθεση, δώσε το έναυσμα και το Boonga Boonga έχει ιδέες για να υλοποιήσει, μυστικά για να φανερώσει και κόλπα για να ανεβάσει τη γευστική σας λίμπιντο (και όχι) μόνο στα ύψη.

boonga boonga party

Στο Boonga Boonga, άλλωστε, το μότο είναι ένα και το ακολουθούν πιστά όταν πρόκειται ο γαμπρός ή η νύφη να γιορτάσουν εδώ την τελευταία (λέμε τώρα!) μέρα της ελευθερίας τους: Το bachelor party δεν χρειάζεται να μοιάζει με σκηνή του “The Hangover” - και ξέρουν τον τρόπο!

Info

Δείτε περισσότερα εδώ

Politia Tennis Club: Top επιλογή!

Εδώ και 35 χρόνια το Politia Tennis Club φιλοξενεί τους πιο εντυπωσιακούς γάμους στους μοναδικούς του χώρους, που έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν ένα μεγάλο αριθμό καλεσμένων όλες τις εποχές του χρόνου. Διαθέτει 4 αίθουσες με κύρια στοιχεία την πέτρα και το ξύλο, δίπλα στην πισίνα και τον φυσικό καταρράχτη ή με πανοραμική θέα στην Αθήνα. Σε όλα αυτά πρόσθεσε το πέτρινο γραφικό εκκλησάκια των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης και Αγίας Ειρήνης όπου μπορεί να τελεστεί και το μυστήριο του γάμου.

politeiatennisclub

Info

Δείτε περισσότερα εδώ