Panidis: Μοναδικά κοσμήματα για τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σου

Θα αναδείξουν όλες τις εμφανίσεις σου με τον καλύτερο τρόπο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Panidis: Μοναδικά κοσμήματα για τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σου

Δίνεις πάντα μεγάλη σημασία στο ντύσιμό σου, φροντίζεις την εμφάνισή σου και ανανεώνεις το στυλ σου έτσι ώστε να εναρμονίζεται με τις νέες τάσεις στο παγκόσμιο στερέωμα της μόδας, προσέχοντας πάντα να ταιριάζει η επιλογή στον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου, αναδεικνύοντας το προσωπικό σου γούστο. Σωστά.

Ένα σύνολο, ωστόσο, για να ολοκληρωθεί χρειάζεται τα σωστά αξεσουάρ. Ενώ τα ρούχα λένε πάντα μια ιστορία, τα κοσμήματα θεωρούνται η πιο προσωπική πινελιά που αναδεικνύει το τελικό αποτέλεσμα, βάζοντας τη δική σου υπογραφή σε κάθε look. Όχι όμως οποιαδήποτε κοσμήματα, αλλά αυτά που εμπιστεύεσαι περισσότερο από όλα!

Τα κοσμήματα Panidis υπόσχονται να σου χαρίσουν τη λάμψη και την κομψότητα που χρειάζεσαι στις καθημερινές σου εξόδους, με κομμάτια που αποτυπώνουν το ίδιο καλά τα trends της κάθε σεζόν με τις all-time classic πινελιές, που τα καθιστούν διαχρονικά και αναλλοίωτα στον χρόνο.

Χειροποίητα κοσμήματα Panidis για μοναδικές εμφανίσεις

Κάθε γυναίκα ξεχωρίζει και αφήνει το αποτύπωμά της όπου κι αν δώσει το "παρών" μέσα από το προσεγμένο look της, ενώ οι επιλογές της σε δαχτυλίδια, στα βραχιόλια που συνδυάζει, στα μενταγιόν και τα σκουλαρίκια της δείχνουν ξεκάθαρα το elegant στυλ της και την υψηλή της αισθητική.

Αυτό το κάτι διαφορετικό, λοιπόν, που ονομάζεται "γοητεία" θα το βρεις απλόχερα στην πλούσια συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων Panidis, για να διαλέξεις μοναδικά κοσμήματα που θα κάνουν δήλωση μόδας σε κάθε περίσταση.

Ακόμα και για την ωραιότερη μέρα της ζωής σου, ένα λαμπερό σετ κοσμημάτων Panidis θα απογειώσει την bridal εμφάνισή σου,

bridal look

όπως ακριβώς έγινε και με τη Θωμαή Απέργη, που φωτογραφήθηκε για το bridal editorial του youweekly.gr με εκθαμβωτικά κομμάτια Panidis.

bride panidis

Πάρε μια γεύση από τις προτάσεις Panidis, για να κάνεις τις επόμενες αγορές σου.

Διάλεξε βέρες Panidis για την ωραιότερη μέρα της ζωής σου

δαχτυλίδι χρυσό

Με εμπειρία από το 1931 στον χώρο του κοσμήματος, η εταιρεία Panidis στηρίζεται στην ποιότητα του χρυσού, στον σχεδιασμό, στην αυστηρή επιλογή ποιοτικών κριτηρίων και στις άψογες παρεχόμενες υπηρεσίες, στοιχεία που την καθιστούν ασυναγώνιστη στον χώρο.

βέρες γάμου

Επιπλέον, στο έμπειρο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό (γεμμολόγο, αδαμαντολόγο, ωρολογοποιό, καρφωτή, σχεδιαστή, τεχνίτες, και όλη την ομάδα Panidis) καθώς επίσης και στην εξυπηρέτηση που μπορεί να χρειαστείτε μετά τις αγορές σας.

βέρες σε κουτί

Οπότε δεν χρειάζεσαι τίποτα καλύτερο για να επιλέξεις βέρες Panidis για τον γάμο σου, αποτελώντας τη σίγουρη και ποιοτική επιλογή που χρειάζεσαι για την ωραιότερη μέρα της ζωής σου - και για τα επόμενα χρόνια που θα τις θαυμάζεις στα δάχτυλά σας!

βέρες ασημί

Από λευκόχρυσο - Θα τις βρεις εδώ

βέρες με σχέδια

Από λευκόχρυσο με σχέδια - Θα τις βρεις εδώ

βέρες με στρας

Από κίτρινο χρυσό - Θα τις βρεις εδώ

βέρες δίχρωμες

Δίχρωμες - Θα τις βρεις εδώ

Η Panidis είναι πάντα δίπλα σου

Η έμπειρη ομάδα Panidis είναι δίπλα σου με έξτρα υπηρεσίες που θα σε διευκολύνουν:

Επισκευές κοσμημάτων - Όλα γίνονται στο χέρι από εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων τεχνητών και εσύ θα παραλάβεις τα κοσμήματά σου σαν... καινούργια!

Επισκευές ρολογιών - Όλα τα ρολόγια μετά την επισκευή τους έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας 1 έτους για την χρήση, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής.

Κατασκευή κοσμημάτων - Μαζί θα σχεδιάσετε ό,τι έχετε ονειρευτεί, θα το δεις πρώτα σε σχέδιο και εφόσον συμφωνήσεις θα προχωρήσουν στην κατασκευή.

Info