Διάλεξε το νυφικό των ονείρων σου για μια εκθαμβωτική εμφάνιση

Τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια και πώς θα επιλέξεις το σωστό

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Έφτασε η μεγάλη στιγμή, που περίμενες από μικρή, να ντυθείς νυφούλα και να φορέσεις το νυφικό των ονείρων σου, νιώθοντας λίγο (ή και περισσότερο) σαν πριγκίπισσα. Ξέρεις ότι αυτό είναι από τη μία μια πολύ ευχάριστη διαδικασία, αλλά από την άλλη χρειάζεται να γνωρίζεις 4 βασικά μυστικά για να κάνεις τη σωστή επιλογή.

4 βασικά μυστικά για να διαλέξεις το νυφικό των ονείρων σου

Το wedding shopping είναι μια ευχάριστη εμπειρία

Δυστυχώς πολλές νύφες απογοητεύονται την πρώτη φορά που πηγαίνουν να δουν νυφικά. Κάτι τα δείγματα που δεν σου κάνουν αλλά και αυτά τα ονειρικά φορέματα στις φωτογραφίες που μοιάζουν πάνω σου εντελώς διαφορετικά, δεν χρειάζεται και πολύ για να μετατραπεί το wedding shopping σε μια δύσκολη κατάσταση.

Καλό θα ήταν να εμπιστευτείς τους ειδικούς αλλά και Οίκους νυφικών που φημίζονται για την άψογη εξυπηρέτηση και το γεγονός ότι κάνουν τις μέλλουσες νύφες να αισθάνονται άνετα όταν δοκιμάζουν διάφορα φορέματα.

μακρύ νυφικό

Ταίριαξε το νυφικό με τον γάμου σου

Πριν διαλέξεις το νυφικό πρέπει να έχεις καταλήξει στον τύπο του γάμου που θα κάνεις. Για ποια εποχή μιλάμε; Θα ακολουθήσει επίσημη δεξίωση ή ένα χαλαρό party; Θα κάνεις θεματικό γάμο ή θα ακολουθήσεις την παράδοση; Εάν έχεις τις απαντήσεις από πριν η επιλογή του σωστού νυφικού είναι μια εύκολη υπόθεση.

Διάλεξε αυτό που κολακεύει το σώμα σου

Υπάρχουν τόσα πολλά και διαφορετικά στυλ και κοψίματα νυφικών που σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στο σώμα σου. Το κλειδί είναι να επιλέξεις ένα κομμάτι που θα τονίσει τα δυνατά σου σημεία και θα καμουφλάρει εντέχνως τα αδύναμα. Θυμήσου, λοιπόν, τα βασικά:

ετοιμασία γάμος

  • Τα φορέματα σε γραμμή empire επιμηκύνουν τα κοντά πόδια
  • Η V λαιμόκοψη είναι ιδανική για νύφες με λίγα κιλά παραπάνω
  • Οι έξτρα λεπτομέρειες και οι απλικέ διακοσμήσεις στο μπούστο είναι υπέροχα για κοπέλες χωρίς στήθος
  • Διάλεξε το νυφικό στο νούμερό σου και όχι μικρότερο, με την σκέψη ότι θα έχεις αδυνατίσει μέχρι τον γάμο. Καλύτερα να το στενέψεις εάν το πετύχεις!

νυφικό δαντελα

Προτίμησε το στυλ σου και όχι την τάση

Αντί να επιλέξεις ένα νυφικό επειδή είναι της μόδας, πάρε αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου έτσι ώστε και εσύ να νιώθεις άνετα και όχι ξένη μέσα σε ένα φόρεμα. Να ξέρεις, ότι οι σοβαροί Οίκοι νυφικών και οι σχεδιαστές πάντα σε προσανατολίζουν να αναδείξεις την προσωπικότητά σου και όχι απλώς να βάλεις ένα μοδάτο νυφικό.

Διάλεξε το ωραιότερο νυφικό από τους καλύτερους

Myrto Dramountani

νυφικό φιόγκος

Με το που βλέπεις μια δημιουργία της αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κερδίζει την προσοχή περισσότερο; Tα γεωμετρικά μοτίβα στην κοπή των υφασμάτων ή ο σχεδιασμός των ρούχων; Aυτό είναι ένα δίλημμα που εσκεμμένα βάζει κάθε φορά η Μυρτώ Δραμουντάνη.

Ως αρχιτέκτονας και σχεδιάστρια η ίδια, έχει καταφέρει να «παντρέψει» στην πράξη αυτά τα δύο πεδία, δίνοντας το δικό της στίγμα στον χώρο της μόδας. Όσο για τα νυφικά της; Ακολουθούν και αυτά την ίδια λογική και κερδίζουν αμέσως τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη haute couture αισθητική τους.

Όπως και στα ρούχα που σχεδιάζει, έτσι και τα νυφικά της είναι ανάλαφρα, τα υφάσματα αέρινα, οι επιρροές vintage. Η ίδια δίνει έμφαση στα γεωμετρικά μοτίβα, που προδίδουν δυναμισμό και στιβαρότητα, στοιχεία δεδομένα για τη σύγχρονη γυναίκα, ενώ το σημαντικότερο όλων είναι το νυφικό να αναδεικνύει το προσωπικό στυλ κάθε γυναίκας.

Η Μυρτώ Δραμουντάνη ξεχωρίζει για την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, συνδέοντας τη μόδα με την έννοια της αειφορίας και αξιοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά - στοιχεία που κάνουν τα νυφικά της μοναδικά!

Info

  • Τα ρούχα και τα νυφικά MYRTO DRAMOUNTANI θα τα βρείτε από τις 15 Απριλίου στο καινούργιο flag store του brand στο Κολωνάκι (Τσακάλωφ 30), όπως επίσης σε επιλεγμένες μπουτίκ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και στο online store www.myrtodramountani.com.
  • Για παραγγελίες λιανικής μπορείτε να επικοινωνείτε στο info@myrtodramountani.com και για παραγγελίες χονδρικής στο CK Showroom showroomgreekdesigners@gmail.com.
  • Instagram: myrtodramountani
  • Facebook: Myrto Dramountani

Δείτε περισσότερα εδώ

Celia Kritharioti

celia kritharioti νυφικά

Στον παλαιότερο ελληνικό Οίκο μόδας στην Αθήνα (από το 1906) θα περιηγηθείς σε ένα ταξίδι στη δημιουργικότητα, τη θηλυκότητα και τη χειροποίητη τέχνη των νυφικών. Το Vanity Fair ανακήρυξε τη Celia Kritharioti ως μία από τις έξι couturier στον κόσμο που αξίζει να παρακολουθήσεις λόγω της δεξιοτεχνίας, της λεπτομερούς χειροποίητης δουλειάς, του οράματος και των μοναδικών δημιουργιών της.

Το Celia Kritharioti House of Couture είναι συνώνυμο της εκλεπτυσμένης κομψότητας, της τελειότητας σχεδίασης και της χειροποίητης δημιουργίας, ειδικά σχεδιασμένες για σένα: "Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό, σαν να μην το έχει αγγίξει ανθρώπινο χέρι", λέει η Celia.

Συνδυάζοντας τα καλύτερα υφάσματα και υλικά (μεταξωτή δαντέλα από το Παρίσι, ταφτάς, τούλιες, πολύτιμες πέτρες) η Celia Kritharioti θεωρείται από τον διεθνή Τύπο ως "η αυτοκράτειρα των νυφικών", πετυχαίνοντας να κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει μοναδική, υπέροχη και κομψή μέσα στο νυφικό της επιλογής της, από μια πλούσια συλλογή που θα σε εντυπωσιάσει.

Info

Tranoulis Fashion

tranoulis

Οι δημιουργίες που θα ανακαλύψεις στο ατελιέ νυφικών Tranoulis Fashion αναδεικνύουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας, κάνοντάς την να δείχνει πιο όμορφη από ποτέ τη μέρα του γάμου της. Κάθε κομμάτι αποτελεί ένα μοναδικό αριστούργημα, που προσθέτει φινέτσα, στυλ και class σε κάθε νύφη, ενώ είσαι σίγουρη πως εδώ θα βρεις το φόρεμα των ονείρων σου!

Με 35 χρόνια στον χώρο ο Οίκος Tranoulis έχει δημιουργήσει brand name στα νυφικά, με επώνυμες, διάσημα μοντέλα αλλά και κορίτσια που αγαπούν τη μόδα να ανακαλύπτουν εδώ υπέροχα κομμάτια, που δημιουργούνται με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Μια εξαιρετική συλλογή με κομμάτια δημιουργημένα με χειροποίητες δαντέλες, γαλλικές διαφάνειες, τούλια, μεταξωτά σιφόν και φίνα κεντήματα, συνδυάζονται περίτεχνα μεταξύ τους δημιουργώντας ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα, που αγκαλιάζει τη γυναικεία σιλουέτα αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα και τη φυσική ομορφιά.

Info

Δείτε περισσότερα εδώ

Helena Kyritsi

kyritsi

«..Δέχομαι…» Με αυτή την φράση ξεκινά ένα νέος κύκλος για τη ζωή κάθε μελλόνυμφης. Πριν όμως ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, καλείται να οργανώσει κάθε λεπτομέρεια που θα καταστήσει την τελετή του γάμου της μοναδική και θα χαράξει την μνήμη με τις συγκινητικές της εικόνες.

Το ατελιέ της Helena Kyritsi, αποτελεί χώρο αφιερωμένο στην γυναίκα και εκπληρώνει καθημερινά τις επιθυμίες σας, ώστε την ημέρα του γάμου να ακτινοβολείς ομορφιά και κομψότητα. Τα νυφικά και βραδινά φορέματα του οίκου Helena Kyritsi έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

  • Είναι tailor–made και έχουν μοναδικό χαρακτήρα.
  • Είναι προϊόντα δημιουργικής έμπνευσης, που εκφράζουν υψηλή αισθητική και ποιότητα.
  • Είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου, χωρίς να παύουν να αντιπροσωπεύουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
  • Δημιουργούνται με τα πιο κομψά και ποιοτικά υφάσματα, όπως είναι το μετάξι, το σατέν, η δαντέλα, οι μουσελίνες.

Συμπέρασμα; Εδώ θα ανακαλύψεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου για τη μεγάλη μέρα, προκειμένου να είσαι η "πριγκίπισσα" των ονείρων σου!

Info

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 10, Νέο Ψυχικό
  • Τηλ. 210 6147267, 6946733983
  • Instagram: helenakyritsi
  • helenakyritsi.gr

Δείτε περισσότερα εδώ

Justin Alexander

justin alexander

Ο γάμος είναι το νέο κεφάλαιο που αρχίζει να γράφεται τη στιγμή που θα ανταλλάξετε όρκους αιώνιας αγάπης με τον αγαπημένο σας. Ο διάσημος Οίκος νυφικών με έδρα τη Νέα Υόρκη, Justin Alexander, είναι στη διάθεσή σου για να διαλέξεις το νυφικό των ονείρων σου μέσα από τις εντυπωσιακές προτάσεις τους για κάθε στυλ και εποχή.

Η νύφη του οίκου Justin Alexander είναι πάντα γοητευτική είτε επιλέξει ένα κλασικό ή ρομαντικό, μοντέρνο ή ρετρό νυφικό. Δημιουργίες μοναδικές από βαρύτιμα υφάσματα, φίνες δαντέλες, οργάντζα και μετάξι αλλά και υπέροχες λεπτομέρειες προσδίδουν στο νυφικό ξεχωριστό ενδιαφέρον, που φιλοδοξεί να μεταμορφώσει κάθε κορίτσι στην πρωταγωνίστρια του δικού της love story.

Εάν, λοιπόν, επιθυμείς να κάνεις μια statement bridal εμφάνιση τη μέρα του γάμου σου, που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σου, δεν έχεις παρά να κλείσεις ένα ραντεβού στο Justin Alexander, αφού εδώ θα ανακαλύψεις το νυφικό που ενσωματώνει εκλεπτυσμένη αίσθηση και διακριτική πολυτέλεια.

Info

Δείτε περισσότερα εδώ