Al'oro Jewellery: Κοσμήματα για τις πιο όμορφες στιγμές σου

Εκλεπτυσμένες δημιουργίες περιμένουν να τις ανακαλύψεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Al'oro Jewellery: Κοσμήματα για τις πιο όμορφες στιγμές σου

Διαχρονικά, εντυπωσιακά, χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα μόνο για σένα, θα ανακαλύψεις στην πλούσια συλλογή Al'οro, που υπόσχεται να ικανοποιήσει κάθε σου ανάγκη - από μια all-day εμφάνιση μέχρι μια ιδιαίτερη περίσταση της ζωής σου.

Με περισσότερα από 40 χρόνια πορείας στον χώρο της κατασκευής κοσμημάτων και ισχυρή παρουσία τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων, το όραμα της Al'οro είναι η ανάδειξη του ελκυστικού χαρακτήρα και της μοναδικής ταυτότητας όσων επιλέγουν τις δημιουργίες της. Πολύτιμα κομμάτια έκφρασης του προσωπικού γούστου αλλά και της διακριτικής πολυτέλειας, τα κοσμήματα Al'οro βάζουν τη δική τους ιδιαίτερη πινελιά σε κάθε look.

Η υπογραφή της Al'oro στον κόσμο του κοσμήματος

Κάθε κόσμημα που προστίθεται στη συλλογή σου κρύβει τη δική του ιστορία και έχει μεγάλη συναισθηματική αξία. Στην Al'oro θα βρεις μια ευρεία συλλογή με σταυρούς, δαχτυλίδια, μενταγιόν, βραχιόλια και σκουλαρίκια, όλα κατασκευασμένα σε χρυσό 14 και 18 καρατίων, με νέες γραμμές, νέες τεχνικές και νέες φόρμες σε αξεπέραστη ποιότητα, που αποπνέουν μοναδικότητα και πολυτέλεια.

Αυτή είναι η υπογραφή της Al'oro στον κόσμο του κοσμήματος, αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας, του πάθους και της αγάπης για κάθε δημιουργία που φέρει το λογότυπό μας χαραγμένο πάνω της. Γι' αυτό και είναι τόσο σημαντικά, γιατί θα σου δώσουν τη δυνατότητα να εκφραστείς μέσα από αυτά σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σου.

Ειδικά εάν πρόκειται για τον γάμο σου, δες το παράδειγμα της Θωμαής Απέργη, που για τη φωτογράφισή της στο bridal editorial του youweekly.gr απογείωσε την εμφάνισή της με πολύτιμα κοσμήματα Al' oro.

bridal look

Απόκτησε τις βέρες των ονείρων σου

Έφτασε η στιγμή που είπες το μεγάλο "ναι" και προετοιμάζεσαι να ζήσεις την ωραιότερη μέρα της ζωής σου. Αναζητάς τις βέρες που θα σας ενώσουν σε μια κοινή πορεία στο μέλλον και θέλεις να είναι εντυπωσιακές, ποιοτικές και απόλυτα στοχευμένες στο στυλ σας.

χρυσές βέρες

βέρες μίνιμαλ

Στην Al'oro θα βρεις μοναδικά σχέδια σε χρυσό και λευκόχρυσο, minimal ή και στολισμένες με διαμάντια, για να διαλέξεις αυτές που σας ταιριάζουν. Εμπιστεύσου την πολύχρονη εμπειρία της Al'oro και κάνε τη σωστή επιλογή, μέσα από την πλούσια ποικιλία βερών, που θα τις φοράς για χρόνια.

χρυσές βέρες με στρας

βέρες χρυσές

Μοναδικά χειροποίητα κομμάτια, που θα ξεχωρίσουν για την άριστη ποιότητα και το design τους, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εκφραστείτε μέσα από αυτές όπως εσείς επιθυμείτε.

ασημί βέρες

Στην Al'oro, άλλωστε, αυτό που έχει σημασία είναι να αποκτήσεις κοσμήματα που παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και δημιουργούν γλύρω τους τις καλύτερες αναμνήσεις.

βέρες με στρας

Bridal συλλογή Α'loro

Κι αφού διαλέξεις τις βέρες σου, να θυμάσαι ότι στην Al'oro θα ανακαλύψεις μια μεγάλη bridal συλλογή με δαχτυλίδια, βραχιόλια και σκουλαρίκια για να συμπληρώσεις τη νυφική σου εμφάνιση και να κάνεις δήλωση μόδας την ωραιότερη μέρα της ζωής σου.

χρυσά δαχτυλίδια

μονόπετρο

Κλασικά σχέδια, πολύτιμα κομμάτια με διαμάντια και μαργαριτάρια θα γίνουν τα δικά σου αγαπημένα, που θα σου χαρίσουν ένα πριγκιπικό look τη μέρα του γάμου σου, έτσι ακριβώς όπως το έχεις ονειρευτεί.

σετ χρυσό

σκουλαρίκια ζιργκόν

Γιατί στην Al'oro αναζητούν διαρκώς την έμπνευση που θα πλάσει την επόμενη ελκυστική σειρά κοσμημάτων, για να συνοδεύσει τις πιο όμορφες στιγμές σου.

Υπέροχες δημιουργίες Al'oro για να διαλέξεις

Στην Al'oro θα ανακαλύψεις μία μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων που θα λατρέψεις, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ένα σύνολο. Εντυπωσιακά και ποιοτικά σχέδια από χρυσό 14 και 18 καρατίων, άρτια συνδυασμένα με πολύτιμους λίθους ή κρύσταλλα ζιρκόν υψηλής ποιότητας θα κάνουν στη διαφορά σε κάθε σου εμφάνιση, ενώ αποτελούν και το καλύτερο δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πάρε μια γεύση:

μενταγιόν μαργαριτάρι

Κολιέ με μαργαριτάρι - Θα το βρεις εδώ

λευκόχρυσο μενταγιόν

Κολιέ με ζιργκόν - Θα το βρεις εδώ

δαχρυλίδι πλακέ

Δαχτυλίδι από χρυσό 14Κ - Θα το βρεις εδώ

σκουλαρίκια ζιργκόν

Σκουλαρίκια με ζιργκόν - Θα τα βρεις εδώ

σταυρός

Σταυρός με μαργαριτάρια - Θα τον βρεις εδώ

καρδιά μενταγιόν

Μενταγιόν-καρδιά - Θα το βρεις εδώ

♥♥ Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο Al'oro και διάλεξε κοσμήματα για τις πιο όμορφες στιγμές σου.

Info

  • Διεύθυνση: Αργυρουπόλεως 90, Αργυρούπολη
  • Τηλ. 210 9939057, 210 9939203
  • Instagram: alorojewellery
  • aloro.gr