4 top προορισμοί για τον μήνα του μέλιτος

Εντυπωσιακές τοποθεσίες για ένα αξέχαστο γαμήλιο ταξίδι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Έχεις οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια, θυσίασες πολύ ελεύθερο χρόνο και κόπιασες αρκετά, περιμένοντας πλέον τη μεγάλη μέρα για να απολαύσεις μαζί με το έτερόν σου ήμισυ τα αποτελέσματα των κόπων σας. Τελευταίο στη σειρά, φυσικά, το γαμήλιο ταξίδι, που θα σου χαρίσει αρκετές μέρες ξεκούρασης μετά το τρέξιμο αλλά και τη δυνατότητα να ξαναζήσεις πιο ρομαντικά από ποτέ τον έρωτά σου - θα δεις και μέρη άγνωστα που πάντα ονειρευόσουν να μοιραστείς με τον άντρα της ζωής σου.

Ποιοι είναι όμως οι top ονειρικοί προορισμοί για γαμήλιο ταξίδι, για να τους βάλεις στη λίστα σου και να το ψάξεις λίγο παραπάνω; Τέσσερα είναι τα ταξίδια που προτιμούν περισσότερο οι νεόνυμφοι και είναι πρώτα στη λίστα με τις επιλογές των ζευγαριών αμέσως μετά τον γάμο.

4 top ονειρικοί προορισμοί για τον μήνα του μέλιτος

Δεν χρειάζεται να χαθείς στους χάρτες και στις πολλές ιντερνετικές πληροφορίες, αφού 4 είναι οι top και all-time classic προορισμοί για τους νεονύμφους. Σημείωσέ τους στη λίστα σου για να τους... εξερευνήσεις λίγο παραπάνω.

γαμήλιο ταξίδι
Unsplash

Μπαλί

Υπέροχες παραλίες για να περπατήσετε χέρι-χέρι, μοναδικές εικόνες και ηλιοβασιλέματα για να θαυμάσετε μαζί και φυσικά ένας πανέμορφος βυθός που θα εξερευνήσετε μαζί. Είναι το λιγότερο το πιο μαγευτικό γαμήλιο ταξίδι που έχεις ποτέ ονειρευτεί.

Παρίσι

Η πόλη των ερωτευμένων με διαφορά! Θα κάνετε βόλτες στα ρομαντικά σοκάκια, θα φωτογραφηθείτε στον Πύργο του Άιφελ και θα κλείσετε μια νυχτερινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα. Είναι τόσες πολλές οι εμπειρίες στο Παρίσι που ένας μόνο μήνας του μέλιτος δεν φτάνει! Αλλά ας κάνετε την αρχή...

Βενετία

βενετία
Unsplash

Παρέα με του δόγηδες και τις γόνδολες, μέσα σε κανάλια θα ανταλλάξετε ξανά όρκους αιώνιας αγάπης και θα περιπλανηθείτε χέρι-χέρι στις υπέροχες πλατείες της πόλης. Κάθε σημείο και ένα φωτογραφικόμ κλικ, για να γεμίσετε το γαμήλιο άλμπουμ σας με τις ωραιότερες αναμνήσεις.

Νέα Υόρκη

Είναι ένα ταξίδι ζωής και έχεις την ευκαιρία να το πραγματοποιήσεις με τον άντρα σου μετά τον γάμο. Θα εντυπωσιαστείς από τους όγκους των κτηρίων αλλά και από την πολυπολιτισμικότητα των ανθρώπων, ενώ θα κάνεις και ένα εξτρα δώρο στον αγαπημένο σου: Να παρακολουθήσετε μζί έναν αγώνα NBA!

Οργάνωσε το γαμήλιο ταξίδι σου στους ειδικούς

Grefis


Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους και όχι για την τελευταία στιγμή! Στο grefis.gr θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου, αφού έχουν άπειρες ταξιδιωτικές προτάσεις για όλους. Μοναδικά περιηγητικά ταξίδια στην Ευρώπη αλλά και τα ωραιότερα εμπνευσμένα tour είναι έτοιμα για να τα απολαύσεις χωρίς σκοτούρες και άγχη.

Θα μείνεις σε επιλεγμένα, εξαιρετικά ξενοδοχεία 4* & 4*lux με πλούσια δώρα για να ζήσεις ξεχωριστές στιγμές μαζί με τον αγαπημένο σου, ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχήσεις για τίποτα, αφού στο Grefis τα ταξίδια είναι για να τα απολαμβάνεις και όχι για να κουράζεσαι!

Εμπιστεύσου τους ειδικούς, που μαζί θα διευρύνετε νέους ορίζοντες και θα γνωρίσετε άγνωστους προορισμούς! Καλά μελετημένα ταξίδια, που θα σας βοηθήσουν να μαζέψετε αξέχαστες εμπειρίες και να ξαναγίνετε -γιατί όχι- για λίγο παιδιά! Στα highlight, σημείωσε τις πολλές προσφορές.

Info

  • Διεύθυνση: Μητροπόλεως 26-28, Αθήνα
  • Τηλ. 210 3315621
  • Instagram: grefis.travel
  • grefis.gr

Δείτε περισσότερα εδώ