Politia Tennis Club: Ονειρικός χώρος για τη διοργάνωση εκδηλώσεων

Με υπέροχη θέα δίπλα στην πισίνα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Η ιστορία του Politia Tennis Club ξεκινά με το όραμα του ιδρυτή του, Κώστα Δροσόπουλου, και τη μεγάλη του αγάπη για το άθλημα του tennis. Το 1981 το Club κάνει την αρχή του ως αθλητικό και τενιστικό στέκι. Στο "Κόσμημα των Βορείων Προαστίων", όπως χαρακτηρίζεται, σταδιακά διοργανώνονται εκδηλώσεις για τα μέλη του club και το 1990 πραγματοποιείται ο πρώτος γάμος στον χώρο.

Επιζητώντας τη διαρκή εξέλιξη και ανανέωση, οι εγκαταστάσεις επεκτείνονται, καθώς στο συγκρότημα προστίθεται η πισίνα και δημιουργούνται νέες αίθουσες. Το 2004 χτίζεται η γραφική εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης και Αγίας Ειρήνης του Politia Tennis Club, που συμπληρώνει το ονειρικό σκηνικό των γάμων.


Εδώ πραγματοποιούνται πλέον τα ομορφότερα events της κοσμικής Αθήνας και όλοι μιλούν για το μαγευτικό Politia Tennis Club. To 2012 μιλάμε πια για έναν παραμυθένιο χώρο που αναλαμβάνει τα πάντα γύρω από τις σημαντικότερες γιορτές της ζωής… Διαθέτει 4 αίθουσες με κύρια στοιχεία την πέτρα και το ξύλο, δίπλα στην πισίνα και τον φυσικό καταρράκτη ή με πανοραμική θέα στην Αθήνα.

Διοργάνωσε την ωραιότερη εκδήλωση της ζωής σου

Το Politia Tennis Club είναι πλέον ο μοναδικός χώρος που αναλαμβάνει τον συνολικό σχεδιασμό μιας εκδήλωσης, για τους ανθρώπους που το εμπιστεύονται. Σήμερα μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 800 άτομα σε μια δεξίωση, όλες τις εποχές του χρόνου.

Η ξεχωριστή επαγγελματική φιλοσοφία του Κώστα Δροσόπουλου και η ζεστή φιλοξενία που συναντά ο επισκέπτης δεν σταματούν ποτέ και… το όραμα συνεχίζεται, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να επιλέξουν αυτό τον ονειρικό χώρο για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης.

Ειδικά για τον γάμο σου, εδώ θα βρεις άριστη εξυπηρέστηση, ενώ οι ειδικοί θα δημιουργήσουν για σένα και τους καλεσμένους σου ένα εντυπωσιακό σκηνικό, που θα μείνει αξέχαστο. Στα highlights πρόσθεσε το φιλόξενο περιβάλλον αλλά και την άρτια καταρτισμένη ομάδα, που θα σε κατευθύνει σε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για να οργανώσεις την ωραιότερη μέρα της ζωής σου.

Info