Νυφικό μακιγιάζ: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για ένα ονειρεμένο bridal makeup look!

Δες τι να προσέξεις και τι να αποφύγεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Το νυφικό μακιγιάζ είναι το Α και το Ω για ένα ολοκληρωμένο bridal look, που θα σε κάνει να ξεχωρίσει την ωραιότερη ημέρα της ζωής σου.

Παρόλα αυτά, για να είναι επιτυχημένο, πρέπει να δένει απόλυτα με το ύφος και το στιλ του νυφικού σου και γενικά με το θέμα που έχεις επιλέξει για το γάμο σου. Σε κάθε περίπτωση πριν επιλέξεις το νυφικό μακιγιάζ που θα σε συνοδέψει τη συγκεκριμένη ημέρα ακολούθησε κάποιες απλές αλλά βασικές συμβουλές που θα σου λύσουν τα χέρια. (δες και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, το κορίτσι του Survivor All Star να διαλέγει νυφικό για τον γάμο της με τον Σπύρο Μαρτίκα)

Νυφικό μακιγιάζ: Μάθε τα πάντα για ένα σούπερ bridal makeup look που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

H αρχή του παντός είναι φυσικά το καλοφροντισμένο πρόσωπο. Κάνε λοιπόν την κατάλληλη προετοιμασία για την επιδερμίδα σου με τη βοήθεια της σωστής ενυδάτωσης και της επιλογής των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου.

naturalmakeup
Unsplash

Beauty Hacks για το τέλειο bridal beauty look

  • Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι το μυστικό που θα αναδείξει το νυφικό σου μακιγιάζ αφού αποτελεί το τέλειο κάδρο για την επιδερμίδα σου. Φρόντισε λοιπόν να απευθυνθείς στους ειδικούς που θα σε βοηθήσουν να τα περιποιηθείς σωστά προτείνοντάς σου το κατάλληλο σχήμα ανάλογα με το πρόσωπό σου και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου..

    makeup_bride
    Unsplash
  • Προτίμησε να δώσεις ένταση σε ένα σημείο του προσώπου σου, είτε στα χείλη είτε στο βλέμμα. Με αυτόν τον τρόπο το μακιγιάζ σου θα είναι αρμονικό και θα αποφύγεις τις υπερβολές.
  • Στην περίπτωση που θέλεις να δώσεις έμφαση στο βλέμμα προτίμησε μερικά “τουφάκια”, που θα σου δώσουν ένα φυσικό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις μια τεχνική extensions βλεφαρίδων, που θα σου δώσει ένα εντυπωσιακό βλέμμα.
  • Πες ναι στη λάμψη χωρίς ωστόσο να υπερβάλλεις. Πρόσθεσε μερικές πινελιές λάμψης στο κόκκαλο των ζυγωματικών σου, στη ράχη της μύτης, κοντά στους κροτάφους και λίγο πάνω από τα άνω χείλη.

Ενίσχυση εκ των έσω

To άγχος και το στρες λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια του γάμου σου τώρα μπορεί να γίνει παρελθόν με τη βοήθεια ενός ειδικού συμπληρώματος διατροφής, όπως το Stressveda της Flora. H σύνθεσή του περιέχει το πατενταρισμένο βοτανικό εκχύλισμα Ashwagandha KSM-66®, βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β7, Β9 από οργανικές φυτικές πηγές και φυτικής προέλευσης βιταμίνες C, D, E, K.

συμπλήρωμα διατροφής stressveda medmelon

Σημείωσε ότι το Stressveda διατίθεται στα φαρμακεία από τη MedMelon, μια εταιρία που από το 2006 διαθέτει σε Ελλάδα και Κύπρο συμπληρώματα διατροφής από τις Καναδικές εταιρείες Flora και Innovite.

Bασικά συστατικά των φυσικών αυτών προϊόντων είναι τα βοτανικά εκχυλίσματα, τα μη επεξεργασμένα φυτικά έλαια αλλά και τα τονωτικά, που έχουν ως στόχο την ευεξία και την καλή υγεία του οργανισμού. Μάλιστα στόχος της εταιρίας είναι η προτροπή στην υιοθέτηση μιας φυσικής και περισσότερο ολιστικής προσέγγιση της καθημερινότητας μέσα από νέες ευεργετικές για την υγεία συνήθειες.

Δες περισσότερα εδώ

Info

Pre-Wedding beauty care

Μην χάνεις χρόνο και ακολούθησε ευλαβικά και όσο πιο άμεσα μπορείς-πριν από το γάμο σου- μια στοχευμένη ρουτίνα ομορφιάς, που περιλαμβάνει τον κατάλληλο ορό προσώπου, μια εξειδικευμένη μάσκα προσώπου και Eye Patches ανάλογα με τις ανάγκες σου. Έτσι θα είσαι όμορφη και λαμπερή για την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου!

Στην ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας της bioten θα βρεις, μεταξύ άλλων, μια πλούσια γκάμα από ορούς προσώπου, όπως οι: Hydro X-Cell, Collagen και Hyaluronic Gold που θα σου χαρίσουν άμεσα μια ενυδατωμένη και αναζωογονημένη όψη. Ακόμη στη σειρά θα βρεις υφασμάτινες μάσκες για κάθε τύπο επιδερμίδας και ανάγκη όπως οι: Detox Tissue Mask, Collagen Tissue Mask, Hyaluronic Tissue Mask, Hyaluronice Gold Tissue Mask καθώς και την ολοκαίνουργια Hydro X-Cell Hydgogel Mask που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ενυδάτωση στο πρόσωπο και έτσι θα δείχνεις πιο φρέσκια από ποτέ!

bioten εργαστήριο

Και μην ξεχνάς τα Hydrogel Eye Patches της bioten, που είναι ιδανικά για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Τα Hydrogel X-Cell Eye Patches θα σου χαρίσουν μια ξεκούραστη όψη, τα Collagen Hydrogel Eye Patches προσφέρουν αντιγηραντική δράση και τα Haluronic Gold Hydrogel Eye Patches ακόμη πιο βαθιά ενυδάτωση και θρέψη της ευαίσθητης περιοχής.

Σημείωσε ότι η bioten συνδυάζει στις πολύτιμες συνθέσεις της φυσικά εκχυλίσματα για να δημιουργήσουμε ασφαλή και αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα για όλες τις ανάγκες και τους τύπους δέρματος. Γιατί η φύση αποτελεί την κινητήριο δύναμη και την πηγή έμπνευσής της.

Δες περισσότερα εδώ

Info

Εμπιστεύσου τους ειδικούς...

Ψάχνεις για το τέλειο νυφικό makeup, που θα συνοδεύεται από το ανάλογο μανικιούρ; Σκέφτεσαι μήπως δοκιμάσεις τα extensions βλεφαρίδων ή μια τεχνική για καλοσχηματισμένα φρύδια; Εάν ναι, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις μια επίσκεψη στο beauty spot, Elisabeth’s Point στην Πεύκη!

lashextension

Το Elisabeth’s point είναι ο ένας boutique χώρος ομορφιάς, όπου θα βρεις, μεταξύ άλλων, ολοκληρωμένες υπηρεσίες αισθητικής, extensions βλεφαρίδων, lash lift, eyebrow shape και manicure ενώ οι ειδικοί θα σου προτείνουν μοναδικές ιδέες και προτάσεις για το beauty look σου την ωραιότερη ημέρα της ζωής σου..

Η μεγάλη αναγνώριση του συγκεκριμένου χώρου αλλά και επιτυχία του οφείλεται στο άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό του αλλά και στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, που θα βρεις εδώ.

Info

Δες περισσότερα εδώ

Βρες το άρωμα για την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου!

Φρόντισε να βρεις την αρωματική σύνθεση που θα σε συνοδέψει εκείνη την ημέρα. Ο 'Eλληνας αρωματοποιός, Αναστάσιος Τρανούλης, πρόσφατα παρουσίασε μια νέα σειρά με αρώματα που φέρουν την υπογραφή του. Συγκεκριμένα, στη σειρά Tranoulis Perfumes θα βρεις 5 μοναδικές αρωματικές συνθέσεις: Utopia by Tranoulis, Muse by Tranoulis, Rose by Tranoulis, Ambroisse by Tranoulis & Kyros by Tranoulis, για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα για την ημέρα του γάμου σου, και όχι μόνο!

utopia_tranoulisperfume

Δες περισσότερα εδώ

Info