Προσκλητήρια γάμου & μπομπονιέρες: Πως θα κάνεις τη σωστή επιλογή; Τι πρέπει να προσέξεις;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις μέσα από ένα μίνι οδηγό με χρηστικά tips

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τόσο τα προσκλητήρια όσο και οι μπομπονιέρες είναι δυο στοιχεία που αντικατοπτρίζουν το ύφος του γάμου σου. Γι' αυτό το λόγο και η επιλογή τους είναι πολύ σημαντική για να δένει απόλυτα με το θέμα που έχεις επιλέξει για την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου. (δες και πως να διαλέξεις το νυφικό των ονείρων σου για μια εκθαμβωτική εμφάνιση)

Και μην ξεχνάς ότι η ποσότητα στην οποία πρέπει να καταλήξεις έχεις να κάνει κυρίως με τη λίστα που έχεις συντάξει για τους καλεσμένους, η οποία πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη αρκετό καιρό πριν.

Προσκλητήρια γάμου & μπομπονιέρες: Μυστικά για να κάνεις τη σωστή επιλογή αλλά & τι πρέπει να προσέξεις!

Ο καιρός που θα χρειαστείς πριν αποφασίσεις για τα προσκλητήρια του γάμου ποικίλει. Συνήθως καλό είναι να ξεκινήσεις την αναζήτηση για το ιδανικό προσκλητήριο περίπου 3 μήνες πριν από τη μεγάλη ημέρα. Και αυτό για να έχεις τον επαρκή χρόνο να καταλήξεις στο κατάλληλο αλλά και για μοιράσεις τα προσκλητήρια έγκαιρα, περίπου ένα μήνα πριν από το γάμο.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα προσκλητήρια είναι η πρώτη εικόνα των καλεσμένων σου για το ύφος του γάμου σου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να ακολουθεί την αισθητική και το θέμα που έχεις επιλέξει για την ωραιότερη ημέρα της ζωής σου. Σκέψου λοιπόν το θέμα και τη τοποθεσία του γάμου, διότι αυτά θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο σχέδιο. Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη αυτά κάνε την επιλογή σου μεταξύ κλασικών, ρομαντικών, μοντέρνων ή πιο μίνιμαλ προσκλητήριων.

wedding_invitations_paper
Unsplash

Οι μπομπονιέρες γάμου από την άλλη πρέπει και αυτές να ακολουθούν το ύφος του γάμου αλλά και των προσκλητηρίων για να υπάρχει η απαραίτητη συνοχή. Μάλιστα πρέπει πάντα να είναι περισσότερες και ιδανικά πρέπει να περισσεύουν. Δεν είναι τυχαίο που οι επαγγελματίες του χώρου συνιστούν να πολλαπλασιάζεις τον αριθμό των προσκλητηρίων με τον αριθμό 2,5. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις επαρκείς μπομπονιέρες για τους καλεσμένους σου, ενώ σίγουρα θα έχεις και κάποιες επιπλέον για να δώσεις συμβολικά, ακόμη σε όλους όσοι δεν έχουν προσκληθεί στο γάμο.

Οι προτάσεις των ειδικών!

Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον στην οδό Σόλωνος στην Αθήνα το παραδοσιακό, ιστορικό και καλλιτεχνικό τυπογραφείο «Πρωτότυπον» μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου μέσα από μια πλούσια γκάμα σε προσκλητήρια, τα οποία θα σου δώσουν μοναδικές ιδέες και προτάσεις για το γάμο σου.

Ακόμη οι έμπειροι άνθρωποι που θα βρεις εδώ, οι οποίοι συνδυάζουν το μεράκι με την υψηλή τεχνική κατάρτιση, μπορούν να αναλάβουν να ολοκληρώσουν την επιλογή του προσκλητηρίου με την ανάλογη μπομπονιέρα αλλά και άλλα είδη γάμου.

prototipon

Info

  • Πρωτότυπον Printing-Wedding-Christening, Καλλιτεχνικό Τυπογραφείο
  • Διεύθυνση: Σόλωνος 128, Αθήνα
  • Τηλ.+30 210 3818589
  • prototypon.gr
  • Facebook: Prototypon
  • Instagram: prototypon.gr

Δείτε περισσότερα εδώ