Νυφικό χτένισμα: 5 beauty hacks για ένα υπέροχο hair-look που θα ξεχωρίσει!

Tips & tricks για ένα ξεχωριστό bridal hair-style

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Το χτένισμα όπως εξάλλου και το μακιγιάζ για μια νύφη αποτελεί έναν από τους βασικούς συντελεστές στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου bridal look. Γι' αυτό το λόγο και η επιλογή του ειδικού που θα επιμεληθεί τα μαλλιά σου είναι πολύ σημαντική προκειμένου και να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά και να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς να καταφύγεις σε υπερβολές. (δες και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για ένα ονειρεμένο bridal makeup look)

Σε αυτό θα σε βοηθήσουν κάποια έξυπνα και χρηστικά tips, τα οποία βάζοντάς τα σε ένα πρόγραμμα και ακολουθώντας τα ευλαβικά θα σε κάνουν να στρέψεις κυριολεκτικά όλα τα βλέμματα πάνω σου. Μην χάνεις χρόνο λοιπόν, δες τα παρακάτω tips & tricks, εμπιστέψου τους ειδικούw και όλα θα είναι τέλεια για τη συγκεκριμένη ημέρα!

4+1 beauty hacks για το τέλειο νυφικό χτένισμα

  • Ένα με δυο μήνες πριν από τη μεγάλη ημέρα κάνε μια πρόβα για το νυφικό σου χτένισμα δοκιμάζοντας διάφορα hair-looks, τα οποία θα σου προτείνει ο κομμωτής σου. Το σημαντικό σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι να καταλήξεις σε ένα χτένισμα, το οποίο θα μπορείς να υποστηρίξεις, ενώ ακόμη θα είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το hair-look σου.
  • Εάν λατρεύεις τα μακριά γεμάτα όγκο και πυκνότητα μαλλιά ζήτησε από τον κομμωτή σου να σου προσθέσεις κάποια extensions. Εναλλακτικά μπορείς να συμπληρώσεις το νυφικό σου χτένισμα με τις αντίστοιχες τρέσες που θα χαρίσουν ένα εντυπωσιακό εφέ στο hair-look σου.
  • Μια με δυο εβδομάδες πριν από το γάμο σου επίλεξε την κατάλληλη θεραπεία στο κομμωτήριο, η οποία θα δώσει στα μαλλιά σου μια υγιή και λαμπερή όψη. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά σου θα δείχνουν όμορφα, ενώ έτσι το νυφικό σου χτένισμα θα αναδειχθεί ακόμη καλύτερα.
  • Μετά τη θεραπεία που θα επιλέξεις συμβουλέψου τον ειδικό που θα σου προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας, ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου προκειμένου να διατηρηθούν λεία, απαλά και λαμπερά.

bridalhair_flower
Unsplash

  • Το πέπλο, τα λουλούδια, μια μίνιμαλ τιάρα ή και κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ μαλλιών μπορεί να διανθίσει μοναδικά το νυφικό σου χτένισμα και να απογειώσει το νυφικό σου χτένισμα. Η επιλογή είνα δική σου, αφού φυσικά συμβουλευτείς και τον hair-stylist, που θα επιμεληθεί το χτένισμά σου.

The expert touch!

Με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια και στόχο κάθε επιθυμία της μέλλουσας νύφης να γίνει πραγματικότητα οι εξειδικευμένοι Hair Stylists του Teo beauty consultans θα φροντίσουν για την εμφάνισή σου προκειμένου να κλέψεις τις εντυπώσεις. Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία τους θα σου προτείνουν το κατάλληλο χτένισμα, ενώ θα εξασφαλίσουν ότι θα είσαι άκρως εκθαμβωτική και γεμάτη αυτοπεποίθηση την ημέρα του γάμου σου.

teohairstylist

Εάν πάλι θέλεις ένα ολοκληρωμένο πακέτο για την beauty φροντίδα σου, οι Makeup Artists του Teo beauty consultans θα δημιουργήσουν το καλύτερο makeup look για ένα αποτέλεσμα που θα συνδυαστεί μοναδικά με το hair-look σου αλλά και με το στιλ σου. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι με το κλείσιμο του γάμου προσφέρεται δώρο το δοκιμαστικό χτένισμα αλλά και μακιγιάζ!

Info

  • Teo beauty consultans
  • Χαρ. Τρικούπη 46 Κηφισιά, Κύπρου 75 Γλυφάδα, Ηρώων Πολυτεχνείου 6 Ν. Ερυθραία
  • Τηλ: 6946018143
  • www.teo.gr
  • Facebook:www.teo.gr
  • Instagram: teohairdesign

Για περισσότερα δες εδώ