Elisabeth Point: Καιρός για beauty pampering!

Ανακάλυψε το boutique χώρο ομορφιάς

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Elisabeth Point: Καιρός για beauty pampering!

Το κέντρο αισθητικής Elisabeth’s Point Beauty Point λειτουργεί στην περιοχή της Πεύκης από το 2008 προφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής σύμφωνα με τα πιο hot trends και τις πιο εξελιγμένες τεχνικές από τον πλανήτη της ομορφιάς.

Η εξειδικευμένη ομάδα των αισθητικών του κέντρου σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία τους καθώς και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων που διαθέτει θα καταφέρει να ικανοποιήσει όλες σου τις προσδοκίες. Και όλα αυτά μέσα από μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών ομορφιάς για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα. (δες και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για ένα ονειρεμένο bridal makeup look)

Μάθε περισσότερα για το Elisabeth’s Point Beauty Point & τις υπηρεσίες του

Το Elisabeth’s Point Beauty point είναι ένας μίνιμαλ boutique χώρος ομορφιάς, όπου θα βρεις, μεταξύ άλλων, ολοκληρωμένες υπηρεσίες αισθητικής για να είσαι όμορφη και λαμπερή από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Τόσο οι hi-end θεραπείες προσώπου όσο και οι καινοτόμες τεχνικές για το σώμα υπόσχονται να σου χαρίσουν μια νεανική και φρέσκια επιδερμίδα απαλλαγμένη από τα σημάδια του χρόνου καθώς και σώμα χωρίς ψεγάδι.


Οι υπηρεσίες όμως δεν σταματούν εδώ! Και αυτό γιατί στο πλούσιο μενού του Elisabeth’s Point Beauty Poin υπάρχουν και εξειδικευμένες τεχνικές όπως: extensions βλεφαρίδων, lash lift, brow lamination, μαύρισμα με αερογράφο καθώς και μανικιούρ- πεντικιούρ για ένα ολοκληρωμένο beauty pampering. Ακόμη οι ειδικοί θα σου προτείνουν μοναδικές ιδέες και προτάσεις για ένα total beauty look σου την ωραιότερη ημέρα της ζωής σου, και όχι μόνο.


Σε όλα αυτά πρόσθεσε το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό του που προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, ενώ ακόμη λειτουργεί και συμβουλευτικά για να σου προτείνουν τις καλύτερες θεραπείες ή treatment που έχεις ανάγκη.

Info

Δες περισσότερα εδώ