Μελιστάλακτο: Ο πιο γλυκός προορισμός της πόλης

Εδώ θα διαλέξεις την γαμήλια τούρτα των ονείρων σου!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Η ειδικότητά του είναι τα γλυκά και γι' αυτό θεωρείται ο... πιο γλυκός προορισμός της πόλης. Στο Μελιστάλακτο θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία γλυκών απολαύσεων που εντυπωσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς του είδους.

Με έμφαση στα ολόφρεσκα υλικά, στην άριστη ποιότητα αλλά και στη φιλική εξυπηρέτηση, οι υπεύθυνοι είναι πάντα δίπλα σου για να σε βοηθήσουν στην επιλογή σου. Άλλωστε, το μότο εδώ είναι ένα: Δημιουργούμε γλυκές απολαύσεις για γλυκά χαμόγελα!

Στο Μελιστάλακτο θα βρεις την πιο εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα

Ένας ορμητικός χείμαρρος βελούδινης σοκολάτας γάλακτος και σάλτσα καραμέλας αγκαλιάζουν τραγανά κομμάτια από μπισκότο. Μπανάνες, κεράσια, φράουλες, ζουμερά φρούτα φωλιάζουν στα πιο γλυκά σημεία και το αποτέλεσμα είναι όχι μόνο λαχταριστό αλλά και εντυπωσιακό στην εμφάνιση.

Υπέροχη, φρεσκοχτυπημένη, αφράτη σαντιγί απλώνεται, σχεδόν ερωτικά. Στρώματα από ολόφρεσκο παντεσπάνι ξεκουράζουν τις πιο μυρωδάτες κρέμες. Κάπως έτσι θα είναι και η γαμήλια τούρτα των ονείρων σου, που θα κόψεις μαζί με τον αγαπημένο σου στον χώρο της δεξίωσης. Και τι θέλεις, πέρα από κάτι που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του;


Μια τούρτα-έργο τέχνης που θα μείνει αξέχαστη για τον στολισμό της και φυσικά κάθε καλεσμένος θα ονειρεύεται πότε θα έρθει η στιγμή για να δοκιμάσει την πρώτη λαχταριστή κουταλιά! Και κάπως έτσι θα γίνει η πιο γλυκιά αρχή για να δημιουργηθούν οι ωραιότερες γευστικές αναμνήσεις...

Στο melistalakto.gr θα βρεις ό,τι ακριβώς έχεις ονειρευτεί, αφού οι υπέθυνοι θα σε κατευθύνουν με την εμπειρία τους στη σωστή επιλογή της γαμήλιας τούρτας, αλλά και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για να... γλυκάνεις τη μεγάλη μέρα!

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πεις τις προτιμήσεις σου στις γεύσεις και στον στολισμό, σύμφωνα με το στυλ του γάμου σου, και να αφήσεις το Μελιστάλακτο να κάνει τη... διαφορά στο γλυκό αποτέλεσμα!

Info