Πρωτότυπον: Ολοκληρωμένες προτάσεις για προσκλητήρια και μπομπονιέρες

Με μεράκι και υψηλή τεχνική κατάρτιση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Με αγάπη για δημιουργία και με ανάγκη να ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου, στο "Πρωτότυπον" το προσκλητήριο μετουσιώνεται από ένα απλό χαρτί σε μια ζωντανή σύνθεση, βασισμένη στην ποιότητα και την αίσθηση πολυτέλειας.

Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον στην οδό Σόλωνος, που καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σήμερα, μπορείς να ανακαλύψεις μια μεγάκη ποικιλία από προτάσεις για να δημιουργήσεις το προσκλητήριο του γάμου σου, ενώ στο "Πρωτότυπον" θα αναλάβουν παράλληλα, εάν το επιθυμείς, να ολοκληρώσουν την πρόσκληση με μπομπονιέρα και είδη γάμου.

Πλούσια ποικιλία επιλογών για προσκλητήρια & μπομπονιέρες

Στο παραδοσιακό, ιστορικό και καλλιτεχνικό τυπογραφείο "Πρωτότυπον" θα καλύψεις απόλυτα τις ανάγκες σου μέσα από μια πλούσια γκάμα σε προσκλητήρια, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο ύφος του γάμου σου αλλά και στο δικό σου στυλ.


Είτε μιλάμε για έναν μοντέρνο γάμο είτε για ένα Μυστήριο που ακολουθεί τις παραδόσεις, οι ιδέες εδώ είναι ανεξάντλητες, προκειμένου να ικανοποιήσουν και την πιο... τρελή φαντασία. Άλλωστε, το μεράκι και η αγάπη είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την ομάδα του "Πρωτότυπον", που είναι δίπλα σου για να δώσει άμεσα λύσεις.

Εσύ το μόνο που εχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις σχέδια, γράμματα και φράσεις που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου και να αφήσεις τα υπόλοιπα να υλοποιηθούν από το "Πρωτότυπον" με τον πιο... πρωτότυπο και απόλυτα στοχευμένο τρόπο σε ό,τι κι αν έχεις φανταστεί!

Info

  • Πρωτότυπον Printing-Wedding-Christening, Καλλιτεχνικό Τυπογραφείο
  • Διεύθυνση: Σόλωνος 128, Αθήνα
  • Τηλ.+30 210 3818589
  • prototypon.gr
  • Facebook: Prototypon
  • Instagram: prototypon.gr