Kessaris: Πολύτιμα κοσμήματα για τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σου

Εντυπωσιακά και χειροποίητα κομμάτια που μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Ένα όνομα απόλυτα ταυτισμένο με τα πολυτελή κοσμήματα και ρολόγια, το κοσμηματοπωλείο Kessaris προσφέρει ασυναγώνιστη ποικιλία και υψηλής ποιότητας χειροποίητες δημιουργίες για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα που κατασκευάζει και εμπορεύεται πολυτελή κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ των πιο διάσημων brands παγκοσμίως για περισσότερα από 50 χρόνια, δημιουργώντας απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες, που επιστρέφουν εδώ ξανά και ξανά είτε πρόκειται για ένα δώρο είτε για ένα κομμάτι που αφορά σε μια σημαντικη στιγμή της ζωής τους.

Εδώ θα ανακαλύψεις μια πλούσια συλλογή από πολύτιμα κομμάτια, που θα κάνεις δικά σου για την άριστη ποιότητα, το μοναδικό σχέδιο και φυσικά για τη χειροποίητη δημιουργία, στοιχεία που κάνουν τα κοσμήματα Kessaris να παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο.

Επιπλέον, τα κοσμήματα Kessaris με την αξεπέραστη ποιότητα και τη διαχρονική τους κομψότητα, καθώς και τα σχέδια της Anastasia Kessaris, με το φρέσκο και διασκεδαστικό στυλ τους, μυούν τον επισκέπτη στην αισθητική του κορυφαίου ελληνικού οίκου κοσμημάτων.

Διάλεξε τις βέρες σου στον καλύτερο της αγοράς

Η αλήθεια είναι πως οι βέρες είναι ένα από τα σημαντικότερα κοσμήματα που θα φοράς για πάντα - εσύ και ο αγαπημένος σου. Έτσι δεν έχεις παρά να κάνεις μια στάση σε ένα από τα καταστήματα Kessaris ή να μπεις στο kessaris.gr και να εμπιστευτείς την εμπειρία και την κρίση των ειδικών για την επιλογή των βερών σου, που σίγουρα θα τις φοράς το ίδιο λαμπερές και στυλάτες για πολλά χρόνια.


Εδώ θα ανακαλύψεις διάφορα σχέδια, one-of-a-kind δημιουργίες που θα φοράς μόνο εσύ, ενώ τα διασημότερα brands θα σου δώσουν τη δυνατότητα να επιλέξεις τις βέρες των ονείρων σου. Να θυμάσαι ότι για τα μονόπετρα, δεν υπάρχει καλύτερος στην αγορά από τον Kessaris, αφού η εμπειρία ετών αλλά και η άριστη τεχνογνωσία τον καθιστούν μοναδικό στο είδος του.

Info