Εκπτώσεις 2024: 10 κομψά (και φτηνά) φορέματα από τα Zara που θα βάλεις την άνοιξη - Και στους πρώτους γάμους της σεζόν

Εκμεταλλεύσου τις χαμηλές τιμές και τις τάσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Τα τέλεια φορέματα για την άνοιξη μπορείς να αποκτήσεις από τώρα με την ευκαιρία των χειμερινών εκπτώσεων, δημιουργώντας μια συλλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλη τη νέα σεζόν. Κι όχι μόνο αυτό. θα μπορέσεις να τα φορέσεις εύκολα στους πρώτους γάμους της άνοιξης, ενώ θα τα ανακαλύψεις σε πολύ χαμηλή τιμή στα Zara.

Ένα φόρεμα είναι πάντα απαραίτητο στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, αφού θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στις all-day εμφανίσεις σου, όπου κι αν δώσεις το "παρών". Και τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου, ξοδεύοντας πολύ λιγότερα χρήματα.

Το να αγοράσεις στις χειμερινές εκπτώσεις ένα φόρεμα που θα βάλεις σε μια βραδινή σου έξοδο ή σε έναν γάμο (για τον χειμερινό δες τι πρέπει να βάλεις) την επόμενη άνοιξη/καλοκαίρι είναι αναμφίβολα η πιο έξυπνη κίνηση που μπορείς να κάνεις. Οπότε τσέκαρε στη συνέχεια 10 φορέματα από το Zara προκειμένου να βρεις την κατάλληλη δημιουργία για σένα.

Η επιλογή περιλαμβάνει όλα τα πιο όμορφα μοντέλα της σεζόν, με έμφαση στις τάσεις της άνοιξης, που τιμούν και με το παραπάνω τις loose σιλουέτες, με το χρώμα φυσικά να κερδίσει τις εντυπώσεις. Οι κλασικές γραμμές επιστρέφουν, ενώ πρωταγωνιστής της σεζόν δεν είναι άλλος από το slip dress, που έχει την τιμητική του.

10 φορέματα από το Zara που θα φοράς όλη την άνοιξη

ντραπέ φόρεμα

Ντραπέ μπεζ, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Τα ντραπέ σχέδια (που λατρεύει και η Victoria Beckham) ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους, ενώ εάν έχεις λίγα κιλάκια παραπάνω προτίμησε σκούρο χρώμα.

φλοράλ φόρεμα

Μάξι φλοράλ, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Τα μεγάλα λουλούδια δεν λείπουν από τις ανοιξιάτικες επιλογές μας. Με ένα κομψό κόσμημα στον λαιμό σου και ένα bold clutch είσαι πανέτοιμη.

ριγέ φόρεμα

Mε λεπτές τιράντες, €12,99 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Με vintage προσανατολισμό, θα κάνεις τη διαφορά όπου κι αν εμφανιστείς. Εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο, φόρεσε ένα ζευγάρι kitten heels και σκουλαρίκια πέρλες, για να τονίσεις το ρετρό στυλ.

boho φόρεμα

Mε βολάν, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

Τip: Για τα κορίτσια που ορκίζονται στο boho style και δεν το αποχωρίζονται ούτε στις βραδινές εξόδους τους. Φόρεσέ το με ψηλές πλατφόρμες και θα με θυμηθείς.

πλεκτό φόρεμα

Μπεζ κροσέ, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Το πλεκτό αυτόματα δείχνει πολυτελελές, οπότε μπορείς άνετα να το φορέσεις σε γάμο, συνδυάζοντάς το με μεγάλα χρυσαφί σκουλαρίκια.

στράπλες φόρεμα

Στράπλες, €29,99 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Είναι η καλύτερη επιλογή για να κάνεις μια safe βραδινή εμφάνιση. Μην ξεχάσεις ένα ζευγάρι bold σκουλαρίκια για να... δραματοποιήσεις το look.

διάφανο φόρεμα

Με τούλι, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

Τip: Η διαφάνεια και η στενή γραμμή του θα αναδείξει τη σιλουέτα σου. Δώσε βάση στα σωστά εσώρουχα -να μη διαγράφουν- και κάνε τη διαφορά.

πλισέ φόρεμα

Πλισέ, €19,99 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Το πλισέ είναι από τα κατεξοχήν υφάσματα για βραδινές και πιο επίσημες εμφανίσεις. Φόρεσέ το με ένα oversized blazer, δημιουργώντας μια μοδάτη εικόνα.

διάφανο φόρεμα

Διάφανο, €19,99 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Από τις πιο extreme προτάσεις, που ωστόσο με ένα trick, θα γίνει η ιδανική επιλογή για το βράδυ. Φόρεσε ένα μπεζ στενό φόρεμα από μέσα και βάλε από πάνω τη διαφάνεια. Έτσι θα είσαι και μοδάτη και άνετη.

σατέν φόρεμα

Σατέν lingerie, €12,99 - Θα το βρεις εδώ

Tip: Ίσως η κορυφαία τάση της χρονιάς, αφού ένα σατέν φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Θα το βάλεις το πρωί με πουλόβερ και αθλητικά και το βράδυ με ψηλοτάκουνα.