Tranoulis Fashion: Νυφικές δημιουργίες για τον γάμο των ονείρων σου

Με εμπειρία ετών και μεγάλες επιτυχίες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Tranoulis Fashion: Νυφικές δημιουργίες για τον γάμο των ονείρων σου

Όταν στα μέσα της δεκαετίας των 80s ο Θόδωρος Τρανούλης δημιούργησε τον Οίκο μόδας Tranoulis Fashion, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι σχεδόν 35 χρόνια μετά, το όνομα αυτό θα παρέμενε brand name στον χώρο της μόδας, γράφοντας με χρυσά γράμματα μια λαμπρή πορεία, με πολλές νύφες να περνούν από το ατελιέ, κυρίες να επιλέγουν δημιουργίες του για τις πιο σημαντικές στιγμές τους αλλά και πολλές εστεμμένες να κερδίζουν παγκόσμιους τίτλους, φορώντας δημιουργίες Tranoulis (Η Ειρήνη Σκλήβα εξελέγχει Μις Κόσμος, Ισαβέλλα Δάρρα, κ.ά.).

Ο σημαντικός couturier έχει τη βοήθεια της κόρης του πλέον Αθηνάς, που συνεχίζει με αξιώσεις να ηγείται του Οίκου Tranoulis Fashion, παρουσιάζοντας νυφικές συλλογές που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχες διάσημων Οίκων του εξωτερικού, αφού η εμπειρία ετών αλλά και οι άπειρες επιτυχίες είναι τα εχέγγυα ότι εδώ θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένη για να λάμψεις την ωραιότερη μέρα της ζωής σου.

Haute couture νυφικές δημιουργίες που ξεχωρίζουν

Οι δημιουργίες Tranoulis Fashion αναδεικνύουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας, κάνοντάς την να δείχνει πιο όμορφη από ποτέ τη μέρα του γάμου της. Το κάθε νυφικό αποτελεί ένα μοναδικό αριστούργημα, που προσθέτει φινέτσα, στυλ και class σε κάθε νύφη.

νυφικό με πέπλο

Κάθε νυφικό Tranoulis Fashion είναι προσαρμοσμένο στο δικό σου στυλ, αναδεικνύοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά σου!

Γαλλικές δαντέλες, βολάν, λουλούδια, απλικέ, πέτρες Swarovski και εντυπωσιακά πέπλα συνθέτουν τις παραμυθένιες δημιουργίες που θα ανακαλύψεις στην πλούσια συλλογή Tranoulis Fashion, για να κάνεις μια πριγκιπική εμφάνιση την ημέρα του γάμου σου, ζώντας το δικό σου παραμύθι, έτσι ακριβώς όπως το έχεις ονειρευτεί.

τρανούλης δημιουργίες

Πάρε μια γεύση από τις υπέροχες δημιουργίες Tranoulis Fashion μέσα από το bridal editorial του youweekly.gr και τη φωτογράφιση της Θωμαής Απέργη, όπου το χειροποίητο και κεντημένο στο χέρι μοναδικό νυφικό φόρεμα του Οίκου από την Αθηνά Τρανούλη κέρδισε τις εντυπώσεις.

Νυφικά σχεδιασμένα για σένα

νυφικό με λουλούδια

Για μια πριγκιπική εμφάνιση στον γάμο σου, ένα νυφικό Tranoulis Fashion θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Με έμφαση στις τάσεις της μόδας αλλά και στην παράδοση, στο Οίκο Tranoulis Fashion θα βρεις το νυφικό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ, αναδεικνύοντας τη φυσική σου ομορφιά και χάρη. Διάλεξε ένα από τα κομμάτια Tranoulis και κέρδισε τις εντυπώσεις με την κομψότητα και τη θηλυκότητά σου, που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

νυφικό με φτερά

Με άριστης ποιότητας υλικά, τα νυφικά Tranoulis Fashion υπόσχονται να σε κάνουν να λάμψεις στον γάμο σου.

Βραδινά φορέματα για κάθε περίσταση

Η βραδινή συλλογή Tranoulis Cocktail dresses γιορτάζει τη θηλυκότητα και την κομψότητα κάθε γυναίκας, μέσα από chic δημιουργίες που θα σου χαρίσουν άψογη εμφάνιση στις επίσημες εκδηλώσεις, σε τελετές ή και γιορτές, που θα δώσεις το "παρών".

φόρεμα με φτερά

Υψηλή αισθητική και κομψότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των βραδινών δημιουργιών Tranoulis Fashion.

βραδινό φόρεμα

Για κάθε περίσταση, στον Οίκο Tranoulis Fashion θα βρεις το φόρεμα των ονείρων σου.

Info