Kanakis Jewels: Κοσμήματα που θα φοράς για πάντα

Διαχρονικά κομμάτια που παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Kanakis Jewels: Κοσμήματα που θα φοράς για πάντα

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην λατρεύει τα κοσμήματα, αφού είναι γνωστό πως είναι ο καλύτερος φίλος της - και όχι άδικα. Ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο ένα look και πετυχαίνουν να αναδείξουν ακόμα και το πιο minimal outfit. Και τα κοσμήματα Κanakis Jewels πετυχαίνουν ακριβώς αυτό και πολλά περισσότερα, αφού είναι κομμάτια που θα φοράς για πάντα!

Με πλούσια εμπειρία στον χώρο του κοσμήματος, η Kanakis Jewels έχει πετύχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των φανατικών πελατών της, προτείνοντας χειροποίητες δημιουργίες που κερδίσουν τις εντυπώσεις με την άριστη ποιότητά τους και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Έτσι κάθε φορά ανακαλύπτουμε το επόμενο που θα βάλουμε στη συλλογή μας με την υπογραφή Kanakis Jewels.

Στην Kanakis Jewels θα βρεις το κόσμημα που σου ταιριάζει

Η πρώτη επαφή με την Kanakis Jewels είναι το λιγότερο εντυπωσιακή, αφού εδώ θα βρεις το κόσμημα που ταιριάζει στο δικό σου στυλ, αυτό που θα επιλέξεις για μια ιδιαίτερη περίσταση της ζωής σου αλλά και ένα κομμάτι που θα κάνεις δώρο στους αγαπημένους σου.

Διάλεξε ανάμεσα σε κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια αυτά που θα κάνουν fashion statement στις εμφανίσεις σου και παράλληλα θα μείνουν αναλλοίωτα στον χρόνο, καθώς όλα τα κοσμήματα Kanakis Jewels ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις, συνδυάζοντας το κλασικό στοιχείο με τις μοντέρνες λεπτομέρειες.

Από χρυσό ή ασήμι, με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, κάθε κομμάτι Kanakis Jewels υπόσχεται να σου χαρίσει έξτρα πόντους στο στυλ σου, αλλά και να σε κάνει να λάμψεις όπως σου αξίζει. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς τους ειδικούς, που θα σε κατευθύνουν για να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Και για σένα που δίνεις βάση σε ένα καλό ρολόι, εδώ θα βρεις τα πιο στυλάτα ρολόγια της αγοράς σε αγαπημένα σου brands, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου - γιατί όχι να μην κάνεις και ένα διαχρονικό δώρο στον αγαπημένο σου;

Κοσμήματα Kanakis Jewels για ιδιαίτερες περιστάσεις

Πέρα από το καθημερινό σου στυλ και τις all-day εμφανίσεις σου, όπου τα κοσμήματα Kanakis Jewels κάνουν εύκολα δήλωση μόδας, υπάρχουν μοναδικά κομμάτια για κάθε ιδιαίτερη περίσταση της ζωής σου.

Εδώ θα ανακαλύψεις υπέροχα μονόπετρα για προτάσεις γάμου που μένουν αξέχαστες αλλά και κοσμήματα που θα συμπληρώσουν ιδανικά ένα κομψό bridal look.

Διάλεξε ριβιέρες, σκουλαρίκια αλλά και υπέρκομψα κολιέ που θα αναδείξουν το νυφικό σου τη μεγάλη μέρα και άφησε τους καλεσμένους σου να θαυμάσουν τα μοναδικά κοσμήματα Kanakis Jewels.

Δες την επιλογή της Θωμαής Απέργη, που φωτογραφήθηκε για το bridal editorial του youweekly.gr, επιλέγοντας ένα εκπληκτικό σετ κοσμημάτων Kanakis Jewels, που ανέδειξε αυτόματα το νυφικό της.

bridal look

Να θυμάσαι...

Στην Kanakis Jewels έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το κόσμημα της αρεσκείας σου, αφού εδώ μπορούν να σχεδιάσουν ακριβώς αυτό που έχεις ονειρευτεί. Επιπλέον, αναλαμβάνουν να επισκευάσουν ή να περιποιηθούν τα κοσμήματά σου και τα ρολόγια σου και να σου τα παραδώσουν σαν... καινούργια.

Η ιδέα του "ικανοποιημένου πελάτη" είναι έντονη στη φιλοσοφία της Kanakis Jewels, που βρίσκεται πάντα δίπλα σου για να καλύψει κάθε σου ανάγκη.

Υπέροχες δημιουργίες Kanakis Jewels για να διαλέξεις

Μέσα στην πλούσια συλλογή Kanakis Jewels θα ανακαλύψεις τα δικά σου αγαπημένα κομμάτια, που θα φοράς για χρόνια και δεν θα τα αποχωρίζεσαι με τίποτα. Πάρε μια γεύσει από τις προτάσεις τους.

δαχτυλίδι

Δαχτυλίδι 14Κ με ζιργκόν - Θα το βρεις εδώ

κολιέ

Χρυσό κολιέ 14Κ - Θα το βρεις εδώ

ροζ δαχτυλίδι

Χρυσό δαχτυλίδι 18Κ με τουρμαλίνη - Θα το βρεις εδώ

σκουλαρίκια

Ασημένια σκουλαρίκια-κρίκοι - Θα τα βρεις εδώ

μενταγιόν

Μενταγιόν από λευκόχρυσο 18Κ, ζαφείρια και μπριγιάν - Θα το βρεις εδώ

ρολόι

Γυναικείο ρολόιο Michael Kors - Θα το βρεις εδώ

βραχιόλι ροζ πέτρα

Χρυσό βραχιόλι 14Κ - Θα το βρεις εδώ

Info