Whiteproject: Βάλε μια καλλιτεχνική πινελιά στις φωτογραφίες σου

Απόφυγε τα στημένα κάδρα και τις συνηθισμένες πόζες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Γάμος, βάφτιση ή αρραβώνας. Σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού που θέλεις να μείνουν για πάντα αποτυπωμένες όχι μόνο στο μυαλό σου αλλά και στο πιο όμορφο άλμπουμ της ζωής σου.

Επιθυμείς μαζί με τον αγαπημένο σου και τους δικούς σας ανθρώπους να θυμάστε για χρόνια όλες τις εκδηλώσεις που συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τον κοινό σας βίο και φυσικά να δείχνετε όλες τις λεπτομέρειες σε γνωστούς και φίλους.

Οπότε καταλαβαίνεις ότι η επιλογή του σωστού φωτογράφου, με εμπειρία και τεχνογνωσία στη φωτογράφιση αλλά και στη βιντεοσκόπηση είναι το ζητούμενο. Οι εκδηλώσεις κάποια στιγμή τελειώνουν, τα φώτα σβήνουν, η μουσική χαμηλώνει και οι τελευταίοι καλεσμένοι αποχωρούν.


Τα άλμπουμ, όμως, γεμάτα από τις ξεχωριστές αναμνήσεις, θα σας συγκινούν κάθε φορά που θα τα ξεφυλλίζετε και η Whiteproject σας δίνει αυτή την ευκαιρία και μάλιστα μέσα από φωτογραφίες με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές πινελιές, που σε τίποτα δεν θυμίζουν τις συνηθισμένες.

Τέλειες γαμήλιες φωτογραφίες & βίντεο

Εάν θέλεις να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα και ψάχνεις για πιο αυθόρμητες και ζωντανές φωτογραφίες γεμάτες ενέργεια για τον γάμο σου τότε η Whiteproject, μια μικρή ομάδα επαγγελματιών, φωτογράφων και βιντεοληπτών, με ειδίκευση στο αντικείμενο, είναι η ιδανική πρόταση.

Θα συζητήσεις μαζί τους και εκείνοι θα σου παρουσιάσουν πολλές προτάσεις φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης για να διαλέξεις, δημιουργώντας μια συνολική ανάμνηση που κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρωτοτυπία αλλά και τον επαγγελματισμό των ειδικών.

Το στυλ φωτογράφισης είναι κατά κύριο λόγο ρεπορταζιακό (photojournalistic), αποφεύγοντας τα στημένα κάδρα και πόζες, ενώ σκοπός της είναι να δημιουργήσει μια ιστορία που θα σου θυμίζει με τον καλύτερο τρόπο τη ξεχωριστή ημέρα του γάμου σου.

Info