Ποιες κυρίες του Alpha μας απογοήτευσαν στυλιστικά - Οι κακοντυμένες & οι καλοντυμένες που είδαμε στην κοπή της πίτας

Πολλά ατοπήματα στο στυλ αλλά και κομψές εμφανίσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ένα λαμπερό event κέρδισε τις εντυπώσεις -κυρίως- με τις εμφανίσεις των κυριών που έδωσαν το "παρών". Ο Alpha έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Κτήμα Νεφέλες και όλες οι επώνυμες ήταν εκεί - μόνες τους ή με τη συνοδεία των αγαπημένων τους.

Οι παρουσιάστριες του σταθμού δεν πέρασαν απαρατήρητες με τις στυλιστικές επιλογές τους, είτε γιατί κάποιες έδωσαν μαθήματα στυλ είτε γιατί άλλες μας απογοήτευσαν κάνοντας λάθη στις επιλογές τους. Ποιες αναδείχθηκαν για τις υπέροχες εμφανίσεις τους και ποιες μας άφησαν άναυδους με τα ρούχα που επέλεξαν για τη μεγάλη βραδιά του σταθμού, αφού θα μπορούσαν να τα πάνε καλύτερα;

Ποιες κυρίες κέρδισαν τις εντυπώσεις

Μια λαμπερή βραδιά για όλους ήταν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σταθμού Alpha, όπου έδωσαν όλοι οι συνεργάτες του σταθμού δυναμικό "παρών", από τις πρωινές εκπομπές μέχρι και την ενημέρωση.

Υπέρκομψες κυρίες αλλά και οι σύζυγοι στελεχών ή και παρουσιαστών του Alpha κέρδισαν τις εντυπώσεις, ενώ δεν έλειψαν και εκείνες που κάτι... λάθος έκαναν και το στυλ τους δεν μας ενθουσίασε και τόσο - το αντίθετο, θα μπορούσαν να τα έχουν πάει λίγο καλύτερα.

Κατερίνα Καινούργιου

κατερίνα καινούργιου

Μια υπέρκομψη εμφάνιση έκανε η παρουσιάστρια της "Super Κατερίνα", επιλέγοντας να αναβιώσει το ρετρό στυλ, προσθέτοντας μοντέρνες πινελιές στο look της. Μια μάξι 50s φούστα σε πράσινο χρώμα, που συνδύασε με μαύρο off-shoulder top και μοδάτα αξεσουάρ, ήταν αρκετή για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Στα highlight, η φαρδιά ζώνη στη μέση, που δημιουργεί κομψή σιλουέτα, και έχει φορέσει επίσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

σταματίνα τσιμτσιλή

Κοψή και λαμπερή ήταν για άλλη μία φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που κινήθηκε σε safe στυλιστικές διαδρομές, επιλέγοντας ένα ασπρόμαυρο look, με μάξι bodycon μαύρη φούστα και off-shoulder μπλούζα σε λευκό χρώμα, δημιουργώντας ένα σικάτο σύνολο. Μάλιστα, επέλεξε τα ίδια ακριβώς ψηλοτάκουνα πέδιλα με την Κατερίνα Καινούργιου, που είναι Νο1 τάση.

Τατιάνα Στεφανίδου

τατιάνα στεφανίδου

Σικάτη και υπέρκομψη η Τατιάνα Στεφανίδου προτίμησε σατέν μαύρο one-shoulder ντραπέ φόρεμα, που ανέδειξε την elegant αισθητική της, ενώ το μαύρο ημιδιάφανο καλσόν (μεγάλη τάση του χειμώνα) και οι ψηλοτάκουνες bold γόβες απογείωσαν το outfit. Τα πολυτελή κοσμήματά της έκαναν δήλωση μόδας.

Αναστασία Δεληγιάννη

ηλίας βρεττός

Μια θηλυκή εμφάνιση έκανε η σύζυγος του Ηλία Βρεττού, που κέρδισε τις εντυπώσεις με το κομψό της στυλ. Ένα μαύρο μίνι ημιδιάφανο φόρεμα σε κρουαζέ γραμμή και με δέσιμο στον λαιμό ήταν ο ορισμός της κομψότητας, ενώ τα ψηλοτάκουνα nude γοβάκια ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τα καλλίγραμμα πόδια της.

Ποιες μας απογοήτευσαν με το στυλ τους

Νάταλι Κάκκαβα

νάταλι κάκκαβα

Ένα αδιάφορο σύνολο επέλεξε η Ναταλί Κάκκαβα συνοδεύοντας τον άντρα της Γρηγόρη Γκουντάρα, που ναι μεν κινήθηκε σε κλασικά αλλά... βαρετά μονοπάτια. Θα μπορούσε να συνδυάσει το tailored κοστούμι της με ένα εντυπωσιακό silver metallic top, για να κάνει τη διαφορά, σπάζοντας τη μονοτονία του μαύρου με πιο μοντέρνο τρόπο.

Μαρία Νικόλτσιου

μαρία νικόλτσιου

Καλή χρωματική επιλογή για τη Μαρία Νικόλτσιου, αφού το μπορντό είναι Νο1 τάση της εποχής, αλλά το πλισέ σχέδιο και το μάξι μήκος του φορέματος δεν της πάει και τόσο, αφού λίγο τη μεγαλώνει και λίγο "θάβει" τη σιλουέτα της. Τα statement κοσμήματα, πάντως, ήταν η καλύτερη επιλογή για να αναδείξει το κοντό hair-look της.

Όλγα Λαφαζάνη

όλγα λαφαζάνη

Σε γενικές γραμμές κομψό το σύνολο της Όλγας Λαφαζάνη, που ανέδειξε τις καμπύλες της, αλλά το υπερβολικό ντεκολτέ και οι λεπτομέρειες με δαντέλα στα μανίκια ήταν άστοχα. Οι μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο είναι η μεγάλη τάση της σεζόν, οπότε έναν... καλύτερο βαθμό στο styling τον παίρνει.