Φαίη Σκορδά: Φόρεσε τα παπούτσια που λατρεύουν οι Παριζιάνες

Η πιο κομψή και βολική πρόταση για all-day εμφανίσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@fayskorda
instagram@fayskorda

Είναι γνωστή η αγάπη της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ για τα τις μοδάτες εμφανίσεις τόσο στο πλατό της εκπομπής της "Fay's time" όσο και στην προσωπική της ζωή. Αυτό το καταλαβαίνει και ο πιο αδαής της μόδας, αφού η Φαίη Σκορδά διαθέτει μία από τις πιο καλλίγραμμες σιλουέτες της εγχώριας showbiz, που σημαίνει ότι εύκολα μπορεί να αναδείξει όλες τις τάσεις.

Πριν από μερικές μέρες, λοιπόν, την είδαμε να κάνει τη διαφορά, φορώντας το νέο μεγάλο trend στα παπούτσια της σεζόν, που λατρεύουν οι Παριζιάνες και τα κορίτσια της μόδας μάς τα δείχνουν από το φθινόπωρο στους δρόμους του κόσμου. Μάλιστα θεωρείται το πιο it-item που οφείλει μια κομψή γυναίκα να έχει στην γκαρνταρόμπα της.

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε τα παπούτσια που λατρεύουν οι Παριζιάνες

Είναι από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες, αφού κάθε της εμφάνιση λαμβάνει τα πιο θετικά σχόλια και γίνεται αντικείμενο... στυλιστικής συζήτησης. Η ίδια προτιμά πάντα να αναδεικνύει τις τάσεις στα σύνολά της, βάζοντας ωστόσο τη δική της πινελιά σε κάθε περίπτωση.

Αν και λατρεύει τα ψηλοτάκουνα, αφού αναδεικνύουν ιδανικά τα θεϊκά της πόδια, την βλέπουμε να κάνει την ανατροπή φορώντας μπαλαρίνες, που είναι το πιο hot παπούτσι της άνοιξης. Μάλιστα τα επιλέγει σε μαύρο, δημιουργώντας ένα ρετρό look με μαρινιέρα και μεγάλα γυαλιά ηλίου

ενώ με ένα γκρι ανδρόγυνο κοστούμι προτιμά να συνδυάσει ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε καφέ απόχρωση.

Οι μπαλαρίνες είναι τα αγαπημένα παπούτσια των Alexa Chung,

και Hailey Bieber (και πολλών ακόμα)

ενώ τα κορίτσια στο street style τα φοράνε... ασταμάτητα.

Και κάπως έτσι γίνονται must-have και στις "δικές μας" επώνυμες, ανάμεσά τους και η Φαίη, που τα προτιμά στις δύο βασικές αποχρώσεις, για να ταιριάζουν με όλα της τα σύνολα.

Style note: Με timeless style και plus την άνεση που χαρίζουν, οι μπαλαρίνες γίνονται απαραίτητες στο καθημερινό στυλ της άνοιξης, αφού είναι το ιδανικό "mid-season" παπούτσι, μετά τα loafers και πριν φορέσουμε τα καλοκαιρινά μας σανδάλια. Διάλεξε ένα ζευγάρι με μπαρέτα ή χωρίς, ανάλογα με το γούστο σου και άφησέ το να κάνει δήλωση μόδας!

Highlight: ballet flats, όπως είναι γνωστές οι μπαλαρίνες στο fashion crowd ανά τον κόσμο δεν είναι μια εφήμερη τάση της μόδας. Είναι ένα διαχρονικά κομψό και θηλυκό παπούτσι, ένα κομμάτι κλασικό που αναδεικνύει το minimal στυλ, ενώ οι ρετρό αναφορές του το καθιστούν ιδανικό για την αναβίωση του vintage αλλά και του preppy style.