Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με φόρμα και γόβες στους δρόμους του Λονδίνου

Μια εμφάνιση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με φόρμα και γόβες στους δρόμους του Λονδίνου

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως όταν θέλουμε να δούμε τα πιο μοδάτα σύνολα της σεζόν σκρολάρουμε στο Instagram της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια του "Shopping Star" ξέρει από μόδα και τάσεις και είναι η καλύτερη πηγή πληροφοριών που αφορούν στο στυλ.

Κάθε της εμφάνιση χαρακτηρίζεται από κομψότητα και... ενδιαφέρον, αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στοχεύει πάντα στα trends κάθε σεζόν, τα οποία αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Η καλλίγραμμη σιλουέτα της τη βοηθά να φοράει ό,τι θέλει, ενώ ποτέ της δεν κάνει εκπτώσεις στις επιλογές της, φροντίζοντας να είναι στοχευμένες και σούπερ στυλάτες.

Έτσι την είδαμε, λοιπόν, και στους δρόμους του Λονδίνου, σε πρόσφατο ταξίδι της, να αναδεικνύει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, ποντάροντας στο athleisure style. Τι έκανε; Φόρεσε φόρμα με ψηλοτάκουνα και έκανε δήλωση μόδας, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με φόρμα και γόβες στους δρόμους του Λονδίνου

Δεν είναι μία δεν είναι δύο δεν είναι τρεις, είναι πολλές οι celebrities που φοράνε φέτος τις φόρμες τους με πιο στυλάτο τρόπο, ποντάροντας στον συνδυασμό αυτού του sporty κομματιού της ντουλάπας μας με πιο glam ρούχα και αξεσουάρ, ανάμεσά τους η Alexa Chung

και η Emily Sindlev.

Το αθλητικό παντελόνι με τη ρίγα στο πλάι… απομακρύνεται από το sporty κλισέ που γνωρίζουμε και γίνεται το πιο αγαπημένο και στυλάτο κομμάτι για chic εμφανίσεις, όπως απέδειξε περίτρανα και η Ηλιάνα, που το συνδύασε με κόκκινα kitten heels, αθλητικό top και bold γούνα, κάνοντας εύκολα δήλωση μόδας με το look της.

Να θυμάσαι...

Η ιδέα στο styling είναι να κάνεις ένα mix'n'match με sporty και glam κομμάτια, πετυχαίνοντας να δημιουργήσεις ένα σύνολο που μπορεί εύκολα να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Πες "ναι" σε bold αξεσουάρ και εντυπωσιακά παπούτσια, κράτησε μια elegant τσάντα και αφέσου στη γοητεία του απροσδόκητου.

Όσο κι αν ένα trackpant μοιάζει αρκετά "απλοϊκό", μπορείς με τους σωστούς συνδυασμούς στα κατάλληλα κομμάτια να δημιουργήσεις cool και stylish casual outfits που θα υποστηρίξουν με επιτυχία τις εμφανίσεις σου σε κάθε περίσταση.

Tip: Παίξε με έντονα χρώματα την άνοιξη, κάνοντας ανατρεπτικούς συνδυασμούς, και μη φοβηθείς να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου με hot tops, αφήνοντας αρκετό δέρμα σε κοινή θέα.