Όσκαρ 2024: Πώς η Margot Robbie με ένα φόρεμα Versace αποχαιρέτισε την Barbie

Γυρίζει σελίδα στις ροζ εμφανίσεις της με έναν μοναδικό τρόπο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Μας έμαθε το #barbiecore style και προκάλεσε φρενίτιδα στον κόσμο της μόδας από το καλοκαίρι και μετά, όταν η ταινία "Barbie", στην οποία πρωταγωνιστούσε η Margot Robbie, έσπασε ταμεία! Η επίδρασή της στη μόδα, ξεκάθαρη, αφού το ροζ χρώμα κυριάρχησε στις επιλογές των fashionistas ανά τον κόμσο και έγινε το αγαπημένο μας.

Πλέον, η Margot Robbie αποποιείται τρόπον τινά τις ροζ εμφανίσεις της και αποχαιρετά την Barbie με τον δικό της... υπέρκομψο τρόπο, επιλέγοντας τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ 2024 για να το κάνει - ήταν, άλλωστε, και ανάμεσα στις καλοντυμένες της βραδιάς. Το "εργαλείο"; Ένα φόρεμα Versace που δίχασε με το χρώμα του (λίγοι κατάλαβαν εξ αρχής την απόχρωσή του) αλλά έκανε δήλωση μόδας στο κόκκινο χαλί.

Πώς η Margot Robbie με ένα φόρεμα Versace αποχαιρέτισε την Barbie

Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την εμφάνιση της Margot Robbie στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ του 2024. Πολλοί πάντως θα ήταν αυτοί που θα είχαν στοιχηματίσει ότι η ηθοποιός τη μεγάλη βραδιά θα ήταν περισσότερο από ποτέ μια παραδοσιακή Barbie και ως εκ τούτου ντυμένη στα ροζ, σε full barbiecore style.

margot robbie φόρεμα
Photo by Mike Coppola/Getty Images/Ideal Image

Γιατί αν η Αυστραλή σταρ "ζωντάνεψε" στη μεγάλη οθόνη την εμβληματική κούκλα, ο στυλίστας της Andrew Mukamal πέρασε τους τελευταίους οκτώ μήνες μεταφράζοντας αυτό το αισθητικό σύμπαν στον πραγματικό κόσμο. Ωστόσο, μετά από μια σειρά από αμέτρητες ροζ εμφανίσεις που πρέπει να θυμόμαστε, τα Όσκαρ του 2024 αποτέλεσαν σημείο... καμπής για τη Margot Robbie.

Και κάπως έτσι η δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να αποχαιρετίσει τον χαρακτήρα της με ένα σοκολατί φόρεμα με παγιέτες από τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024 του Versace. Είναι ξεκάθαρο: Η εποχή της Barbie έφτασε στο τέλος της!

margot robbie
Photo by Emma McIntyre/Getty Images/Ideal Image

Αναβιώνοντας με απόλυτη επιτυχία τη γοητεία του παλιού Χόλιγουντ, αλλά και με μια έκδηλη απλότητα, η σταρ επέλεξε ένα φόρεμα που ανέδειξε την υπέροχη σιλουέτα της χάρη στη λαιμόκοψη-μισοφέγγαρο και στο τοπ-κορσέ, ενώ οι σούρες στους γοφούς τόνιζαν τις θεϊκές γραμμές της. Συμπέρασμα;

Η Margot Robbie αποχαιρέτισε την Barbie "της" με τον πιο κομψό τρόπο και δικαίως ανακηρύχθηκε ως μία από τις νικήτριες της βραδιάς όσον αφορά στο μοδίστικο κομμάτι, κάνοντας σαφές μέσα από το φόρεμα Versace ότι υπάρχει ζωή -στυλιστικά- και πέρα ​​από το σύμπαν της Mattel.