Βρήκαμε το πράσινο φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη - Θα εκπλαγείς από την τιμή του!

Το συνδύασε με τα πιο "ανατρεπτικά" παπούτσια της άνοιξης

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@elenimenegaki
instagram@elenimenegaki

Κάθε της εμφάνιση είναι και μια αναφορά... στα trends και στην κομψότητα. Η Ελένη Μενεγάκη ξέρει από στυλ και η μόδα είναι από τις αγαπημένες της "συνήθειες", αφού καθημερινά την απολαμβάνουμε πιο stylish από ποτέ - στο πλατό της εκπομπής της στο Mega αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της εγχώριας showbiz, έχει τον δικό της μοναδικό τρόπο να αναδεικνύει τις τάσεις αλλά παράλληλα ποντάρει σε διαχρονικά κομμάτια, που συνδυάζει με διαφορετικό τρόπο. Η παρουσιάστρια τολμά να φορέσει διάφορα στυλ, αναδεικνύοντας την έμφυτη κομψότητά της και την εκλεπτυσμένη της αισθητική.

Η Ελένη έχει μεγάλη αδυναμία στα φορέματα αλλά και στα φωτεινά χρώματα που ταιριάζουν στα ξανθά της μαλλιά και στην ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της, με τις επιλογές της να είναι απόλυτα στοχευμένες στις τρέχουσες τάσεις, φορώντας κομμάτια που της πάνε, προσθέτοντας πάντα τη δική της προσωπική πινελιά, προκειμένου το look να γίνει κτήμα της.


Πριν από μερικές μέρες την είδαμε να επιλέγει ένα από τα πιο μοδάτα φορέματα της σεζόν, ένα μίντι πλισέ πράσινο φόρεμα, που συνδύασε με bold αξεσουάρ και τα πιο "ανατρεπτικά" πέδιλα της σεζόν. Αν θέλεις λοιπόν κι εσύ να υιοθετήσεις την ανοιξιάτικη αυτή πρότασή της, δεν έχεις παρά να δεις πού θα βρεις το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη αλλά και πόσο κοστίζει.

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το πιο μοδάτο πράσινο φόρεμα της άνοιξης

Είναι από τα Νο1 trends της νέας σεζόν αλλά και must-have φόρεμα της άνοιξης για τρεις βασικούς λόγους:

  • Το πράσινο χρώμα είναι φέτος it-color για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 και μάλιστα σε όλους τους τόνους - από την απόχρωση της μέντας μέχρι το χακί και το neon.
  • Το πλισέ σχέδιό του παρουσιάστηκε σε όλους τους διάσημους Οίκους στις S/S 2024 συλλογές τους - είτε μιλάμε για φορέματα είτε για φούστες.
  • Το μίντι μήκος του είναι αυτό που θα λατρέψεις από εδώ και στο εξής, καθώς θα το βλέπεις παντού όλη την άνοιξη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Απόκτησε το φόρεμα της Ελένης

πράσινο πλισέ φόρεμα

Πλισέ πράσινο φόρεμα με ζώνη, €69,99, Marks & Spencer

Συνδύασέ το με

Μη μείνεις στους κλάσικούς συνδυασμούς και φόρεσέ το με τα πιο εντυπωσιακά πέδιλα της άνοιξης, όπως έκανε και η Ελένη. Πόνταρε στο χρώμα με ένα ζευγάρι strappy heels

πέδιλα πεταλούδες

Θα τα βρεις εδώ

και δέσε μια μοβ ζώνη στη μέση κάνοντας κοντράστ με το πράσινο χρώμα.

λεπτη μοβ ζώνη

Θα την βρεις εδώ