Ιωάννα Τούνη: Με ζώνη 400 ευρώ και sneakers 1.220 ευρώ - Τι φόρεσε σε βόλτα με τον Πάρη στην Αθήνα

Είναι Louis Vuitton, όπως και τα παπούτσια της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Εδώ έδωσε ένα - εξωφρενικό για εμάς τους απλούς θνητούς ποσό - για την πλαστική στη μύτη (δείτε εδώ πόσο της κόστισε), θα σκεφτόταν να δώσει 400 ευρώ για μια Louis Vuitton; Δε νομίζω Τάκη... Η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγο καιρό εθεάθη από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr να κάνει βόλτα με τον Πάρη - που βρισκόταν μέσα στο καρότσι του - στο κέντρο της Αθήνας - κι εννοείται πως οι στιλιστικές της επιλογές για ακόμα μια φορά μαγνήτισαν τα βλέμματα! Γυναίκες είμαστε κι εμείς, ξέρουμε...

H εντυπωσιακή casual εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη

Με ένα πρώτο γρήγορο διάβασμα στην εικόνα της, η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να φορέσει bomber τζάκετ σε κολεγιακό στυλ σε γαλάζιο και λευκό χρώμα, το οποίο έκανε matchy με τα Louis Vuitton sneakers της, τα οποία ήταν στις ίδιες αποχρώσεις.

Από μέσα φόρεσε ένα κοτλέ σετ πουκάμισο - φούστα από την εταιρία της το οποίο και στόλισε μια την 400 ευρώ Louis Vuitton. Λευκές κάλτσες κι ένα backpack για να κουβαλάει και τυχόν πράγματα του Πάρη ολοκλήρωσαν το σύνολο.

Η εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στο κέντρο της Αθήνας

Αξίζει να σημειωθεί πως τα LV sneakers της κοστίζουν κοντά στα 1.220 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, πως πριν από λίγο καιρό η Ιωάννα Τούνη είχε κάνει unboxing την LV ζώνη της, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, δείχνοντας παράλληλα και κάποια άλλα πανάκριβα αξεσουάρ που είχε αγοράσει εκείνη την περίοδο.

@j.touni

Τα είχα αγοράσει πριν 2 βδομάδες και τα κρατουσα ετσι για να τα κανουμε #unboxing μαζί 😇❤️❤️ #fy #foryoupage #shopping #jtouni #touni

♬ πρωτότυπος ήχος - Ioanna Touni