Ιωάννα Τούνη: Πόσο κόστισε η επέμβαση που έκανε στη μύτη της - 4ψήφιο το ποσό

Σύντομα θα μπει ξανά στο χειρουργείο για το στήθος της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη, πριν από μερικές ημέρες, μπήκε στο χειρουργείο ώστε να πραγματοποιήσει την διορθωτική επέμβαση στη μύτη της που τόσο επιθυμούσε. Οι πρώτες εικόνες με τον γύψο, τα ράμματα, το πρήξιμο σε όλο το πρόσωπο και τις μελανιές στα μάτια σοκάρουν (δείτε τις εδώ), ωστόσο μέρα με τη μέρα επανέρχεται, αφού το πρήξιμο υποχωρεί και σήμερα, Τρίτη 5/3, όπως αποκάλυψε, έβγαλε και τον γύψο.

Το αποτέλεσμα, βέβαια, θα αργήσει να φανεί, αφού χρειάζεται χρόνος, επομένως εκείνη, παρά την ταλαιπωρία, κάνει υπομονή και συνεχίζει κανονικά τη ζωή της, κάνοντας τις βόλτες της, ενώ πήγε μέχρι και ως κουμπάρα στο δημαρχείο με την μύτη της τυλιγμένη, χωρίς να την ενδιαφέρουν τα σχόλια (δείτε εδώ βίντεο).

Πόσα χρήματα έδωσε η Ιωάννα Τούνη για την επέμβαση στη μύτη της

Μέσα από ένα άλλο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, έδωσε την απάντηση που όλοι περίμεναν για την επέμβαση που έκανε. Πόσο κόστισε; «Όταν έχεις δώσει 9.000 ευρώ για διορθωτική επέμβαση στη μύτη και τώρα θέλεις να κάνεις και στήθος», έγραψε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας το ποσό που έδωσε για την δική της περίπτωση πάντα, η οποία δεν ήταν απλή, διότι έπρεπε να φτιάξει και το διάφραγμά της, αλλά και άλλα λειτουργικά θέματα που αντιλήφθηκε ο γιατρός της πως είχε.

Οι κίνδυνοι και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ρινοπλαστική

Η ρινοπλαστική αποτελεί μια από τις πιο συχνές και δημοφιλείς επεμβάσεις στην πλαστική χειρουργική στην οποία καταφεύγουν τόσο γυναίκες όσο και άνδρες για επανορθωτικούς αλλά και λειτουργικούς λόγους προκειμένου να βελτιώσουν την αισθητική του προσώπου τους αλλά και την ψυχολογία τους. Η πλαστικός χειρουργός, Γιολάντα Πεπέ εξηγεί περισσότερα για τη συγκεκριμένη μέθοδο.

γυναίκα στον πλαστικό χειρουργό

Ειδικότερα, η ρινοπλαστική είναι μια επέμβαση που έχει ως στόχο την επαναφορά της αρμονίας του προσώπου προσφέροντας αισθητική αλλά και ταυτόχρονα λειτουργική αποκατάσταση της μύτης. Oυσιαστικά γίνεται μια τριπλή επέμβαση που αφορά και στην πλαστική ρινικού διαφράγματος και στη συρρίκνωση των κάτω ρινικών κογχών. Αυτά αποσκοπούν όχι μόνο στο να δείχνει ωραία η μύτη αλλά και να διευκολύνει την αναπνοή, κάτι που ο ασθενής αντιλαμβάνεται αμέσως μετά το χειρουργείο.

Τι μπορεί να διορθωθεί με τη ρινοπλαστική;

Οι διαστάσεις της μύτης σε ότι αφορά το μήκος και το πλάτος, το προφίλ της, ειδικά στην περιοχή της «καμπούρας», οποιαδήποτε απόκλιση τού σκελετού της αλλά και αναπνευστικές δυσχέρειες.

Ποια είναι η διαδικασία;

Η ρινοπλαστική γίνεται μέσω τομών που βρίσκονται στο εσωτερικό της μύτης. Μέσω αυτών των τομών πραγματοποιείται μερική αποκόλληση του δέρματος της μύτης ώστε να έχει ο χειρουργός πρόσβαση στο σκελετό της μύτης. Σε επιλεγμένες περιπτώσεις γίνεται και μικρή τομή στο κάτω μέρος της μύτης.

Μόλις εκτεθεί ο οστέινος και χόνδρινος σκελετός της μύτης γίνονται οι τροποποιήσεις που ενδείκνυνται στη δική σας περίπτωση. Σε περίπτωση που υπάρχει έντονο πρόβλημα απόκλισης τού διαφράγματος, γίνεται ή διόρθωση ή αποκατάσταση του ρινικού διαφράγματος ενώ διορθώνονται οι αισθητικές δυσμορφίες ώστε συνολικά να επιτευχθεί μια αρμονική και λειτουργική μύτη. Αφού γίνουν οι ενδεικνυόμενες τροποποιήσεις, γίνεται σύγκλειση των χειρουργικών τομών με απορροφήσιμα ράμματα. Η παραμονή στην κλινική είναι μιας ημέρας και η ανάρρωση είναι γρήγορη και ανώδυνη.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να συζητήσεις με ένα πλαστικό χειρουργό ο οποίος, ανάλογα με την περίπτωσή σου θα σου συστήσει τον τρόπο που πρέπει να γίνει η επέμβαση μαζί με χρήσιμες οδηγίες για τη μετεγχειρητική πορεία της.

Info