Ιωάννα Τούνη: Έγινε για πρώτη φορά κουμπάρα με τον γύψο στη μύτη

Δείτε την ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια ανάρτηση, για να ανακοινώσει τα ευχάριστα, έκανε η Ιωάννα Τούνη, το πρωί της Τρίτης 5/3. Η επιχειρηματίας, ανακοίνωσε στους ακολούθους της ότι έγινε κουμπάρα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμη σε φάση ανάρρωσης μετά το χειρουργείο που έκανε.

Υπνεθυμίζουμε ότι γνωστή Influencer έκανε πλαστική επέμβαση στην μύτη της πριν από μερικές ημέρες. Η ίδια μετά την μικρή απουσία της από τα social media, την Παρασκευή 1/3 ''έσπασε'' τη σιωπή της και έκανε μια σειρά από instagram stories δείχνοντας το πρόσωπό της μετά την πλαστική (δείτε εδώ).

Η Ιωάννα Τούνη έγινε κουμπάρα

«Μόλις γύρισα σπίτι… Ήθελα να πω ότι έγινα κουμπάρα για πρώτη φορά. Πάντρεψα πολιτικά μια πολύ αγαπημένη μου φίλη, ναι, με τον γύψο στη μύτη» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Σε απόγνωση η Iωάννα Τούνη λίγες ημέρες μετά το χειρουργείο: «Είμαι πιο βρόμικη από ποτέ...»

Οι κίνδυνοι και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ρινοπλαστική

Βάσω Αργυρέα

Η ρινοπλαστική αποτελεί μια από τις πιο συχνές και δημοφιλείς επεμβάσεις στην πλαστική χειρουργική στην οποία καταφεύγουν τόσο γυναίκες όσο και άνδρες για επανορθωτικούς αλλά και λειτουργικούς λόγους προκειμένου να βελτιώσουν την αισθητική του προσώπου τους αλλά και την ψυχολογία τους. Η πλαστικός χειρουργός, Γιολάντα Πεπέ εξηγεί περισσότερα για τη συγκεκριμένη μέθοδο.

γυναίκα στον πλαστικό χειρουργό

Unsplash

Ειδικότερα, η ρινοπλαστική είναι μια επέμβαση που έχει ως στόχο την επαναφορά της αρμονίας του προσώπου προσφέροντας αισθητική αλλά και ταυτόχρονα λειτουργική αποκατάσταση της μύτης. Oυσιαστικά γίνεται μια τριπλή επέμβαση που αφορά και στην πλαστική ρινικού διαφράγματος και στη συρρίκνωση των κάτω ρινικών κογχών. Αυτά αποσκοπούν όχι μόνο στο να δείχνει ωραία η μύτη αλλά και να διευκολύνει την αναπνοή, κάτι που ο ασθενής αντιλαμβάνεται αμέσως μετά το χειρουργείο.

Τι μπορεί να διορθωθεί με τη ρινοπλαστική;

Οι διαστάσεις της μύτης σε ότι αφορά το μήκος και το πλάτος, το προφίλ της, ειδικά στην περιοχή της «καμπούρας», οποιαδήποτε απόκλιση τού σκελετού της αλλά και αναπνευστικές δυσχέρειες.

Ποια είναι η διαδικασία;

Η ρινοπλαστική γίνεται μέσω τομών που βρίσκονται στο εσωτερικό της μύτης. Μέσω αυτών των τομών πραγματοποιείται μερική αποκόλληση του δέρματος της μύτης ώστε να έχει ο χειρουργός πρόσβαση στο σκελετό της μύτης. Σε επιλεγμένες περιπτώσεις γίνεται και μικρή τομή στο κάτω μέρος της μύτης.

Μόλις εκτεθεί ο οστέινος και χόνδρινος σκελετός της μύτης γίνονται οι τροποποιήσεις που ενδείκνυνται στη δική σας περίπτωση. Σε περίπτωση που υπάρχει έντονο πρόβλημα απόκλισης τού διαφράγματος, γίνεται ή διόρθωση ή αποκατάσταση του ρινικού διαφράγματος ενώ διορθώνονται οι αισθητικές δυσμορφίες ώστε συνολικά να επιτευχθεί μια αρμονική και λειτουργική μύτη. Αφού γίνουν οι ενδεικνυόμενες τροποποιήσεις, γίνεται σύγκλειση των χειρουργικών τομών με απορροφήσιμα ράμματα. Η παραμονή στην κλινική είναι μιας ημέρας και η ανάρρωση είναι γρήγορη και ανώδυνη.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να συζητήσεις με ένα πλαστικό χειρουργό ο οποίος, ανάλογα με την περίπτωσή σου θα σου συστήσει τον τρόπο που πρέπει να γίνει η επέμβαση μαζί με χρήσιμες οδηγίες για τη μετεγχειρητική πορεία της.

Info