Ιωάννα Τούνη: «Δε μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου...» - Το πρώτο βίντεο μετά την πλαστική επέμβαση στη μύτη της

«Μου αφαίρεσαν χόνδρο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: «Δε μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου...» - Το πρώτο βίντεο μετά την πλαστική επέμβαση στη μύτη της

Εδώ και λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη έχει εξαφανιστεί από τα social media μετά την πλαστική επέμβαση, που αποφάσισε να κάνει στη μύτη της - για δεύτερη φορά - αφού είχε χειρουργηθεί και παλιότερα (δείτε εδώ την πρώτη της εικόνα στο νοσοκομείο).

Επειδή η ταλαιπωρία για τη γνωστή influencer ήταν πολύ μεγάλη και το πρήξιμο στο πρόσωπό της επίσης έντονο η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να μη μοιράζεται για κάποιο διάστημα νέα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια ωστόσο την Παρασκευή 1/3 ''έσπασε'' τη σιωπή της και έκανε μια σειρά από instagram stories δείχνοντας το πρόσωπό της μετά την πλαστική και μεταφέροντας παράλληλα την κατάστασή της αυτές τις ημέρες.

Οι πρώτες αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη μετά την πλαστική στη μύτη

Ο προβληματισμός της για την πλαστική στο στήθος

Στις 26/1/2024 η Ιωάννα Τούνη με instagram stories είχε μιλήσει ξανά για την απόφαση της να κάνει πλαστική στο στήθος αλλά και για τους προβληματισμούς της:

«Θέλω, όσες από εσάς έχετε βάλει οι ίδιες στήθος και ιδανικά να έχουν περάσει 2-3 χρόνια, να δείτε πώς κάθεται και μην υπάρχει μετά πρόβλημα με το ένθεμα, θέλω να μου πείτε έναν καλό γιατρό, ιδανικά θέλω να κάνει βυζιά, πολλά βυζιά. Δεν μου αρέσουν οι γιατροί που κάνουν στήθος, μύτες, λιποαναρροφήσεις, θέλω να κάνω πολλά βυζιά, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε, αυτό χρειάζομαι. Δεν ξέρω πότε θα το κάνω, νομίζω πρέπει να περάσει και ένα διάστημα έξι μηνών μετά τον θηλασμό», ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη.

«Μετά το θηλασμό νιώθω ότι το στήθος μου έχει εξαφανιστεί (και ότι έχει μείνει έχει πάρει την κάτω βόλτα). Έχω πάρει απόφαση να το φτιάξω, δεν ξέρω αν χρειαστεί ανόρθωση ή μικρή αυξητική (σίγουρα θέλω ωραίο φυσικό αποτέλεσμα)», έγραψε η ίδια.