Ιωάννα Τούνη: Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες! Πρησμένη, με μώλωπες & αίματα μετά την πλαστική στη μύτη (Βίντεο)

Το σοκ της Δήμητρας Αλεξανδράκη μόλις την είδε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Tην Τρίτη 27/2 η Ιωάννα Τούνη υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση κάνοντας για δεύτερη φορά πλαστική στη μύτη της και από τότε η γνωστή influencer παραμένει εξαφανισμένη (δείτε εδώ την εικόνα της στο νοσοκομείο).

Μέσα από την πρώτη και μοναδική ανάρτηση, που έκανε η Ιωάννα Τούνη μετά την πλαστική ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, πως θα επανέλθει στα social media, όταν η ίδια θα ένιωθε και πάλι καλύτερα.

Μέχρι λοιπόν την Πέμπτη 29/2 δεν είχαμε νεότερα για την κατάσταση και την εικόνα της Τούνη. Το βράδυ της ίδιας ημέρας όμως, η φίλης της, Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram από τη στιγμή που βλέπει μέσω Facetime για πρώτη φορά την Τούνη μετά το χειρουργείο.

Η αντίδραση της Δήμητρας Αλεξανδράκη τα λέει όλα, καθώς όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό! Η Ιωάννα Τούνη είναι ακόμα αρκετά ταλαιπωρημένη, με μώλωπες και έντονο πρήξιμο στο πρόσωπό της.

Η αντίδραση της Αλεξανδράκη με την εικόνα της Τούνη μετά την πλαστική στη μύτη

«Είναι σχεδόν καλά, απλά χρειάζεται αρκετή ανάρρωση», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σ' αγαπώ και πάλι πανέμορφη είσαι».

Ο προβληματισμός της Τούνη για την πλαστική στο στήθος

Στις 26/1/2024 η Ιωάννα Τούνη με instagram stories είχε μιλήσει ξανά για την απόφαση της να κάνει πλαστική στο στήθος αλλά και για τους προβληματισμούς της:

«Θέλω, όσες από εσάς έχετε βάλει οι ίδιες στήθος και ιδανικά να έχουν περάσει 2-3 χρόνια, να δείτε πώς κάθεται και μην υπάρχει μετά πρόβλημα με το ένθεμα, θέλω να μου πείτε έναν καλό γιατρό, ιδανικά θέλω να κάνει βυζιά, πολλά βυζιά. Δεν μου αρέσουν οι γιατροί που κάνουν στήθος, μύτες, λιποαναρροφήσεις, θέλω να κάνω πολλά βυζιά, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε, αυτό χρειάζομαι. Δεν ξέρω πότε θα το κάνω, νομίζω πρέπει να περάσει και ένα διάστημα έξι μηνών μετά τον θηλασμό», ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη.

«Μετά το θηλασμό νιώθω ότι το στήθος μου έχει εξαφανιστεί (και ότι έχει μείνει έχει πάρει την κάτω βόλτα). Έχω πάρει απόφαση να το φτιάξω, δεν ξέρω αν χρειαστεί ανόρθωση ή μικρή αυξητική (σίγουρα θέλω ωραίο φυσικό αποτέλεσμα)», έγραψε η ίδια.