Οι 10 πιο καλοντυμένες Ελληνίδες που παίρνουν Όσκαρ στο στυλ

Λαμπερές red carpet εμφανίσεις που κερδίζουν τα φλας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Οι 10 πιο καλοντυμένες Ελληνίδες που παίρνουν Όσκαρ στο στυλ

Είδαμε στα Όσκαρ 2024 εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, με τις επώνυμες στο Λος Άντζελς να κερδίζουν τα φλας αλλά και όλα τα βλέμματα να στρέφονται επάνω τους. Το ίδιο λαμπερές και πανέμορφες, ωστόσο, είναι και οι "δικές μας" celebrities, που έχουν φορέσει εκθαμβωτικές δημιουργίες μέσα στα χρόνια, που τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τις ξένες. Αντίθετα, μάλιστα, κερδίζουν και οι 10 Ελληνίδες επώνυμες το Όσκαρ στο στυλ με τις... οσκαρικές τουαλέτες τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί από το youweekly.gr δες κι εσύ τις αγαπημένες μας σταρ με υπέροχες δημιουργίες, που ταιριάζουν απόλυτα σε red carpet εξόδους.

Οι 10 πιο καλοντυμένες Ελληνίδες που παίρουν Όσκαρ στο στυλ

Ελένη Μενεγάκη

μενεγάκη

Με minimal δημιουργία από το accessfashion.gr δεν θα μπορούσε παρά να είναι πρώτη στη λίστα του quiet luxury style - με διαφορά στη φινέτσα και στην εκλεπτυσμένη αισθητική.

Βάσια Κωσταρά

κωσταρά

Με ένα εντυπωσιακό φόρεμα από τη συλλογή της Vassia Kostara Limited Collection, η Ελληνίδα σχεδιάστρια φοράει τη μεγαλύτερη τάση της άνοιξης, που θέλει τα statement floral να κυριαρχούν στα ρούχα.

Δούκισσα Νομικού

δούκισσα

Διά χειρός Celia Kritharioti, το φόρεμα της Δούκισσας Νομικού κέρδισε τις εντυπώσεις τον Μάιο του 2023 στις Κάννες. Μια "ανθισμένη οπτασία" χαρακτηρίστηκε από πολλούς - και όχι άδικα!

Μαρία Λέκα

λέκα

Με έμφαση στη διαφάνεια και στις λεπτομέρειες δαντέλας, το μαύρο φόρεμα Cristina Varotsos αναδεικνύει τη θηλυκότητα και το σεξαπίλ. Highlight, τα statement πολύτιμα κοσμήματα που απογειώνουν το look.

Φαίη Σκορδά

σκορδά

Μια μάξι σατέν τουαλέτα με cut-outs και βαθύ σκίσιμο Rich Girl Boudoir όχι μόνο τονίζει την καλλίγραμμη σιλουέτα της παρουσιάστριας αλλά και την υψηλή αισθητική της.

Έβελυν Καζαντζόγλου

καζαντζόγλου

Μια εντυπωσιακή γυναίκα μέσα σε ένα επίσης εντυπωσιακό φόρεμα Moschino δημιουργούν το πιο stylish και glam combo μιας σούπερ... οσκαρικής εμφάνισης.

Βίκυ Καγιά

καγιά

Με glam διάθεση που ισορροπεί άριστα με το minimal κόψιμο του φορέματος Celia Kritharioti, η Βίκυ για άλλη μία φορά απέδειξε πως δεν χρειάζονται και πολλά για να λάμψεις. Μερικά κρύσταλλα μόνο και ένα haute couture κομμάτι που γράφει πάνω της!

Έλενα Γαλίφα

γαλύφα

Με κίνηση και δυναμισμό, το φόρεμα Vrettos Vrettakos είναι ιδανικό για το κόκκινο χαλί. Στρας, κρύσταλλα και παγέτες μεταμορφώνουν την Έλενα σε μια σύγχρονη Σταχτοπούτα!

Αθηνά Οικονομάκου

οικονομάκου

Hot, hot, hot... Η μάξι τουαλέτα Efi Papaioannou στο χρώμα του πάθους ξεσηκώνει τον αντρικό και γυναικείο πληθυσμό στο πέρασμά της, αναδεικνύοντας τέλεια το σεξαπίλ της Αθηνάς.

Μαριέττα Χρουσαλά

χρουσαλά

Τα απλικέ λουλούδια είναι στα hot trends της άνοιξης, πόσω μάλλον όταν αναδεικνύονται ιδανικά σε ένα μίνι φόρεμα Celia Kritharioti που τονίζει το κοριτσίστικο... ταμπεραμέντο της Μαριέττας.