70s style: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σού δείχνει πώς θα το πετύχεις - Με ένα φόρεμα και ένα πουκάμισο

Ανακαλύψαμε πού θα τα βρεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@ilianapapageorgiou
instagram@ilianapapageorgiou

Είναι μια γυναίκα που έχει περπατήσει χιλιόμετρα σε πασαρέλες και η μόδα ρέει στο αίμα της. Το στυλ της είναι αξεπέραστο και φυσικά στο Shopping Star οι συμβουλές της... πιάνουν τόπο, δείχνοντας τον στυλιστικό δρόμο στις διαγωνιζόμενες, που κάνουν ό,τι μπορούν για να τα καταφέρουν.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ωστόσο, δεν έχει ανάγκη από υποδείξεις περί looks, τάσεων και trends (δες εδώ τις τρέχουσες τάσεις), αφού οι εμφανίσεις της στο street style είναι η μία καλύτερη από την άλλη, ενώ τα σύνολα που επιλέγει εντός πλατό θέλουμε να τα αντιγράψουμε... ASAP.

Πλήρως ενημερωμένη πάντα, φροντίζει να φοράει ό,τι "παίζει" στη μόδα, εντός και εκτός συνόρων, δοκιμάζοντας διαφορετικά στυλ, που αναδεικνύει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Τελευταία της επιλογή, η αναβίωση του ρετρό style, με τα 70s να είναι στο προσκήνιο.

Έτσι ή αλλιώς η συγκεκριμένη τάση έρχεται απευθείας από τις πασαρέλες και απογειώνεται πάνω στην Ηλιάνα, που πετυχαίνει να την υιοθετήσει με τον πιο στοχευμένο τρόπο. Επιλέγοντας ένα μίνι λειπάρ φόρεμα και ένα χρωματιστό πουκάμισο, ολοκληρώνοντας ιδανικά το σύνολο με λεοπάρ mules και μια γαλάζια oversized καμπαρντίνα.

To 70s look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για να το αντιγράψεις

Κάνει εύκολα fashion statement με την εμφάνισή της, ποντάροντας στα trends που ξεχωρίζουν φέτος, όπως τα λεοπάρ μοτίβα, το baby blue χρώμα και φυσικά ένα vintage σύνολο, βγαλμένο από ελληνική ταινία εποχής - Θα μπορούσε να το έχει λανσάρει το ίδιο καλά και η Ζωή Λάσκαρη!

Τα μίνι φορέματα της εποχής που αναβιώνει η Ηλιάνα ήταν φαρδιά, αρκετά κοντά σε μήκος και σε σχέδιο "ποδιάς", για να φοριούνται με φωτεινά πουκάμισα από μέσα. Η παρουσιάστρια προτιμά το πορτοκαλί, που αναδεικνύει άριστα το λεοπάρ print, ενώ κάνει color blocking με μια καμπαρντίνα σε γαλάζιο χρώμα.

Η τελική πινελιά μπαίνει με τα παπούτσια, που ακολουθούν το βασικό μοτίνο του look, καθώς ένα ζευγάρι λεοπάρ mules, ολοκληρώνει ιδανικά το ρετρό outfit.

Copy the look

πορτοκαλί πουκάμισο

Πορτοκαλί πουκάμισο, €49,99 - Θα το βρεις εδώ

λεοπάρ φόρεμα

Δερμάτινο φόρεμα, €299 - Θα το βρεις εδώ

λεοπάρ παπούτσια

Δερμάτινα mules, €149 - Θα τα βρεις εδώ