Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 11.500 ευρώ ποζάρει έξω από το στούντιο

Είναι γνωστή η αγάπη της παρουσιάστριας στα πολυτελή αξεσουάρ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Δεν χωρά καμία αμφιβολία πως όποτε τη δεις είναι στυλιστικά... χάρμα οφθαλμών. Ο φακός τη λατρεύει και εκείνη λάμπει καθημερινά στην εκπομπή της αλλά και στους δρόμους της πόλης μέσα σε μοδάτα και στυλάτα outfits.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο καλοντυμένες και chic γυναίκες της εγχώριας showbiz, αφού διαθέτει έμφυτη κομψότητα και εκλεπτυσμένη αισθητική και οι εμφανίσεις της είναι πάντα στη μόδα - με τον δικό της προσωπικό τρόπο αναδεικνύει τις τάσεις αλλά παράλληλα ποντάρει σε διαχρονικά κομμάτια, που συνδυάζει με διαφορετικό τρόπο.

Η ίδια τολμά να δοκιμάζει διάφορα trends κάθε φορά, βάζοντας πάντα τη δική της στυλιστική πινελιά, που την κάνει να διαφοροποιείται και να τονίζει το στυλ της. Η παρουσιάστρια έχει αγάπη στα πολυτελή κομμάτια και φετίχ της δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι ακριβές τσάντες, που έχει πολλές στη συλλογή της, επωνυμίες που κοστίζουν... αστρονομικά ποσά.

Είτε μιλάμε για casualwear κομμάτια είτε για βραδινές επιλογές, η Ελένη δεν κάνει εκπτώσεις... κυριολεκτικά και μεταφορικά. Έτσι σε πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε να ποζάρει έξω από το στούντιο με ένα σούπερ ανοιξιάτικο look, που της πήγαινε γάντι.

Το μάτι φυσικά έπεσε, πού αλλού, στη μοδάτη και πανάκριβη Chanel τσάντα της, που κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ περί τις 11.500 ευρώ, αποτελώντας αντικείμενο του πόθου για πολλές γυναίκες.

Η τσάντα των 11.500 ευρώ της Ελένης Μενεγάκη

Μια Chanel bag είναι σίγουρα all-time classic επιλογή, ταιριάζει σε κάθε εποχή, στυλ και σεζόν και όποια τυχερή την έχει στην γκαρνταρόμπα της μπορεί μαζί της να δημιουργήσει από τα πιο minimal μέχρι τα πιο εντυπωσιακά outfits.

Μια καπιτονέ τσάντα σε dusty pink με αλυσίδα διαθέτει η Ελένη Μενεγάκη, που προτιμά να την κρατά στα casualwear σύνολά της, βάζοντας μια πολυτελή πινελιά ακόμα και στο πιο λιτό look.


H 11.12 Classic Chanel Handbag είναι διαχρονική αξία στο χρηματιστήριο της μόδας και κοστίζει περί τα 11.500 ευρώ, ενώ μπορείς να την αποκτήσεις και σε άλλα χρώματα, όπως μαύρο, φούξια και tie-dye πιο μοδάτες επιλογές. Μάλιστα, στο catwalk Chanel Fall/Winter 2024-2025 την είδαμε στα μοντέλα σε κλασικό μαύρο χρώμα αλλά και φωτεινό Peach Fuzz.


Η Ελένη τη συνδύασε απόλυτα στοχευμένα με ένα λευκό tweed σακάκι με χρυσαφί κουμπιά (σε λογική Chanel κι αυτό) και τζιν παντελόνι, δημιουργώντας μία από τις πλέον εντυπωσιακές ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Εύγε Ελένη μας!