Τατιάνα Στεφανίδου: 10 κανόνες στυλ που ακολουθεί στις εμφανίσεις της

Παραμένει ψηλά στη λίστα με τις πιο κομψές Ελληνίδες παρουσιάστριες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Είναι από τις πιο καλοντυμένες και elegant γυναίκες της εγχώριας showbiz, που κάθε της εμφάνιση είναι απόλυτα στοχευμένη τόσο στις τρέχουσες τάσεις όσο και στο προσωπικό της στυλ. Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μια γυναίκα με class και upper αισθητική, οπότε τα κομμάτια που βάζει στην ντουλάπα της είναι κλασικά, διαχρονικά και σίγουρα μοντέρνα.

Είναι μια γυναίκα της πρώτης γραμμής, μια γυναίκα καριέρας, που εργάζεται πολλές ώρες τη μέρα, χωρίς ωστόσο αυτό σε τίποτα να μην στερεί από τη θηλυκότητα, την κομψότητα και την έμφυτη εκλεπτυσμένη αισθητική της παρουσιάστριας, στοιχεία που είναι ξεκάθαρα σε κάθε της εμφάνιση - εντός ή εκτός πλατό.

Η ίδια είναι γνωστό πως αγαπά τα πολυτελή κομμάτια, ενώ δίνει έμφαση και στην πιο ασήμαντη λεπτομέρεια, προκειμένου το στυλ της κάθε φορά να είναι προσεγμένο και εντυπωσιακό.

Με αφορμή τα υπέρκομψα σύνολα που βλέπουμε να φοράει καθημερινά, ανακαλύψαμε τους 10 κανόνες στυλ που ακολουθεί στις εμφανίσεις της, προκειμένου να μάθουμε κι εμείς πώς πετυχαίνει να παραμένει ψηλά στη λίστα των πιο καλοντυμένων Ελληνίδων παρουσιαστριών.

10 κανόνες στυλ που εφαρμόζει η Τατιάνα Στεφανίδου

Φωτεινά χρώματα

Το κόκκινο, το ροζ, το μοβ αλλά και το πορτοκαλί ή τα φωτεινά εμπριμέ είναι οι επιλογές της, για δύο βασικούς λόγους: Της ανεβάζουν τη διάθεση και την κάνουν να φαίνεται πολύ νεότερη, αφού ως γνωστόν η επιλογή bold χρωμάτων μάς κόβει... χρόνια.

Ζώνες στα φορέματά της

Ένα αξεσουάρ που φέτος κάνει θραύση τόσο στις πασαρέλες όσο και στο street style, που η Τατιάνα επιλέγει να φοράει με τα φορέματά της. Έτσι δημιουργεί αυτόματα μέση και σιλουέτα της δείχνει πιο αδύνατη. Όχι ότι το έχει ανάγκη, δηλαδή.

All-time classic items

Επενδύει σε κομμάτια που έχουν διαχρονική αξία στο χρηματιστήριο της μόδας και στην ντουλάπα της, όπως ένα λευκό πουκάμισο ή ένα πλεκτό γιλέκο. Έτσι πετυχαίνει η κομψότητα και η φινέτσα της να έχουν επίσης... διαχρονική αξία!

Φινετσάτο μπλε

Είναι το χρώμα που επιλέγει για το καλοκαίρι, αφού μπλε και λευκό δεν λείπουν από τα καλοκαιρινά της σύνολα. Αυτόματα κάνουν τα looks της να μοιάζουν ακριβά,. ενώ είναι ένας χρωματικός συνδυασμός που αναδεικνύει την εκλεπτυσμένη αισθητική της.

Αειθαλείς πέρλες

Είτε μιλάμε για σκουλαρίκια είτε για κολιέ και δαχτυλίδια, οι πέρλες της Coco Chanel είναι απαραίτητες για να δημιουργήσει μια κομψή εμφάνιση, είτε πρόκειται για ένα look με τζιν παντελόνι είτε για ένα κλασικό κοστούμι.

Ψηλόμεσα παντελόνια

Είναι η μεγαλη τάση της σεζόν αλλά και η μεγάλη αγάπη της παρουσιάστριας. Αυτόματα μακραίνουν τα πόδια και κρύβουν τυχόν αδυναμίες στην περιοχή της κοιλιάς. Η Τατιάνα επιλέγει τα ψηλόμεσα παντελόνια γιατί ταιριάζεουν στο στυλ και την αισθητική της.

Επώνυμες τσάντες

Είναι γνωστό τοις πάσι πως η Τάτι έχει αδυναμία στις επώνυμες τσάντες (και καλά κάνει!), αφού μπορεί να τις κρατήσει εύκολα με κάθε σύνολο και δεν χρειάζεται να έχει πολλές και διαφορετικές. Μία τσάντα και καλή είναι απλώς... επένδυση - ειδικά σε αποχρώσεις που πάνε με όλα.

Θηλυκές λεπτομέρειες

Είτε πρόκειται για ντεκολτέ είτε για κοψίματα σε φορέματα είτε ακόμα για μίνι επιλογές, η Τάτι φροντίζει να βάζει θηλυκές λεπτομέρειες στις εμφανίσεις της. Φυσικά όχι όλα μαζί (αυτό είναι κανόνας απαράβατος) γιατί θα είναι κιτς το αποτέλεσμα.

Κλασικές γόβες

Μπορεί να δοκιμάζει όλα τα σχέδια στα παπούτσια αλλά οι κλασικές γόβες δεν λείπουν από την γκαρνταρόμπα της. Τις έχει σε όλες τις αποχρώσεις, με έμφαση στα all-time classic μαύρο, λευκό και nude, για να αποκτά αυτόματα έξτρα πόντους... στυλ!

Μία τάση τη φορά

Σίγουρα ενημερώνεται στυλιστικά και φυσικά διαθέτει γούστο. Γνωρίζει τις τρέχουσες τάσεις αλλά ποτέ δεν θα τη δεις να τις... φοράει όλες μαζί. Για παράδειγμα, ένα bold παπούτσι είναι trend και φαίνεται μόνο εάν το αφήσεις... να φανεί! Αν το μπλέξεις μαζί με άλλες τάσεις δεν θα... αναπνεύσει και φυσικά θα... πεθάνει!