Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το λευκό κοστούμι που όλες θέλουμε για το Πάσχα

Είναι η πιο φινετσάτη επιλογή για τις πασχαλινές εξόδους σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@elenimenegaki
instagram@elenimenegaki

Eίναι στυλιστικά... χάρμα οφθαλμών και μια γυναίκα που δύσκολα περνά απαρατήρητη. Ο φακός τη λατρεύει και εκείνη λάμπει καθημερινά στην εκπομπή της αλλά και στους δρόμους της πόλης μέσα σε μοδάτα και στυλάτα outfits.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο καλοντυμένες και chic γυναίκες της εγχώριας showbiz, αφού διαθέτει έμφυτη κομψότητα και εκλεπτυσμένη αισθητική και οι εμφανίσεις της είναι πάντα στη μόδα - με τον δικό της προσωπικό τρόπο αναδεικνύει τις τάσεις αλλά παράλληλα ποντάρει σε διαχρονικά κομμάτια, που συνδυάζει με διαφορετικό τρόπο.

Η ίδια τολμά να δοκιμάζει διάφορα trends κάθε φορά, βάζοντας πάντα τη δική της στυλιστική πινελιά, που την κάνει να διαφοροποιείται και να τονίζει το στυλ της, ενώ τα κλασικά και φινετσάτα κομμάτια, με διαχρονική αξία στη γυναικεία γκαρνταρόμπα δεν λείπουν από τις επιλογές της.

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το λευκό κοστούμι που θέλουμε για το Πάσχα

Η παρουσιάστρια φόρεσε πριν από λίγες μέρες το λευκό κοστούμι που όλες θέλουμε για το Πάσχα και έκανε τη διαφορά! Ο λόγος; Είναι ένα oversized κομμάτι, που απογειώνει εύκολα το quiet luxury style, ενώ μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς με κάθε κομμάτι ξεχωριστά.

Σημείωσε ότι η γραμμή του κολακεύει κάθε σωματότυπο, ενώ το λευκό χρώμα θα χαρίσει στην εμφάνισή σου αρκετές δόσεις φινέτσας και elegance. Highlight: Φόρεσέ το με ψηλοτάκουνα, για να δείξει η σιλουέτα σου ψηλόλιγνη, και τόνισε το εκλεπτυσμένο γούστο σου με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες ή στρας.

Η μονοχρωμία είναι σούπερ trend της άνοιξης είτε επιλέξεις την κλασική χρωματική παλέτα είτε κινηθείς σε πιο bold τόνους, αλλά ένα λευκό κοστούμι δεν πρέπει να απουσιάζει από την πασχαλινή γκαρνταρόμπα σου. Μάλιστα η Ελένη προτιμά συχνά-πυκνά τους παλ τόνους, ενώ τα κοστούμια έχουν την τιμητική τους στο καθημερινό της ντύσιμο.

Style note: Δημιούργησε έξτρα στυλ με ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου και ένα statement ρολόι!