Κατερίνα Λιόλιου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με "μεγαλίστικο" φόρεμα!

Έκλεισε τα 30... με μια απροσδόκητη εμφάνιση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ένα λαμπερό πάρτι έκανε το βράδυ της Τετάρτης η Κατερίνα Λιόλιου, ακριβώς τη μέρα των γενεθλίων της, αφού στις 17 Απριλίου έχει τα γενέθλιά της. Έτσι υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες της σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας, κλείνοντας την τρίτη δεκαετία της ζωής της.

Λαμπερή και χαμογελαστή καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, η Κατερίνα Λιόλιου δεν σταμάτησε να ποζάρει στον φακό μόνη αλλά και με τους φίλους της που την τίμησαν με την παρουσία τους, ενώ οι ευχές έδιναν κι έπαιρναν από τους παρευρισκομέναους, ανάμεσά τους ο Πάνος Καλίδης, ο Νίκος Απέργης, η Έλενα Κώνστα, ο DJ Deleasis, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η σχεδιάστρια μόδας Irene Angelopoulos αλλά και ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος.

H τραγουδίστρια φέτος βρίσκεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί των Αθηνών, τραγουδώντας όλες τις επιτυχίες της και κάνοντας χαμό στη νύχτα, αφού πέρα από το ταλέντο της, η θηλυκή της εμφάνιση, το σεξαπίλ και οι καυτές στυλιστικές της επιλογές ανεβάζουν κάθε φορά το... θερμόμετρο στα ύψη.

Έτσι λίγο απογοητευτήκαμε βλέποντάς την να φοράει ένα μάξι μεγαλίστικο φόρεμα με σκουρόχρωμα φλοράλ, ένα ρούχο που το "Κατερινάκι σου" δεν μας έχει συνηθίσει να επιλέγει στις εμφανίσεις της εκτός πίστας.

Η Κατερίνα Λιόλιου γιόρτασε τα γενέθλιά της με "μεγαλίστικο" φόρεμα

Την έχουμε θαυμάσει με καυτά σορτσάκια και αβυσσαλέα ντεκολτέ, με θεϊκά μίνι και hot μπουστάκια και την έχουμε λατρέψει σε κάθε της εμφάνιση, που λίγα αφήνει στη φαντασία. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που μείναμε άφωνοι με το φόρεμα που επέλεξε για τα γενέθλιά της.

κατερίνα λιόλιου γενέθλια

Μακρύ κιμονό, με ζώνη στη μέση και ίδιο, μακριά μανίκια με μανσέτα και φουλάρι στο ίδιο εμπριμέ στον λαιμό, από την εταιρεία Trilogy στα 225 ευρώ,

φόρεμα κιμονό

δεν ήταν και η πιο στοχευμένη στυλιστική επιλογή για ένα κορίτσι μόλις 30 ετών. Γι' αυτόν το λόγο στις πόζες της άφηνε να φανεί λίγο δέρμα στα πόδια από το σκίσιμο του φορέματος.

Και έπεται και συνέχεια... Τα σανδάλια που επέλεξε με φύλλα και σε χρυσαφί τόνο ταιριάζουν καλύτερα με μονόχρωμα αρχαιοελληνικού τύπου φορέματα, γιατί μέσα σε τόση... εμπριμέ πληροφορία χάνεται η φινέτσα τους.

κατερίνα λιόλιου φόρεμα

Τα cuff βραχιόλια στα χέρια της ήταν η μοδάτη πινελιά στο σύνολο, αφού τα εν λόγω αξεσουάρ είναι must-have της σεζόν.