Met Gala 2024: Οι "ιέρειες" του στυλ στο κόκκινο χαλί - Το φόρεμα Η&Μ που κέρδισε τις εντυπώσεις

Η σκηνή πλημμύρισε από όλων των ειδών τα λουλούδια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Dia Dipasupil/Getty Images/Ideal Image
Photo by Dia Dipasupil/Getty Images/Ideal Image

Για άλλη μία χρονιά το Met Galla τοποθετήθηκε στην κορυφή της μόδας και λειτούργησε σαν μια ξεχωριστή πασαρέλα με τις "ιέρειες" του στυλ να κάνουν εντύπωση μέσα στις υπέρκομψες δημιουργίες τους.

Το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη πλημμύρισε από όλων των ειδών τα λουλούδια, τοποθετημένα εντέχνως πάνω σε haute couture τουαλέτες, με τις λαμπερές κυρίες να δημιουργούν έναν ολάνθιστο κήπο άμα τη εμφανίσει τους.

Το φετινό ενδυματολογικό θέμα, ήταν "The Garden of Time" ("Ο κήπος του χρόνου"), εμπνευσμένο από το διήγημα του J.G. Ballard του 1962, ενώ οι περισσότερες εμφανίσεις συνδυάστηκαν και με το θέμα της έκθεσης του Μητροπολιτικού Ινστιτούτου Κοστουμιού, «Ωραίες Κοιμώμενες: Το Ξύπνημα της Μόδας».


Έτσι επώνυμες σταρ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί αναδεικνύοντας τη φύση σε όλο της το μεγαλείο, με 6 από αυτές να ξεχωρίζουν στο red carpet, ενώ ένα φόρεμα Η&Μ κέρδισε τα φλας!

Οι "ιέρειες" του στυλ στο Meta Gala 2024 και το φόρεμα H&M που ξεχώρισε

Jennifer Lopez

jennifer lopez
Photo by Dia Dipasupil/Getty Images/Ideal Image

Πάντα λαμπερή και "ειδήμων" του Met Gala κάθε χρόνο, στυλιστικά μιλώντας, η JLo φόρεσε ολοκέντητη Schiaparelli γοργονέ τουαλέτα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το φυσικό μακιγιάζ της και τη λάμψη της - για άλλη μία χρονιά!

Gigi Hadid

gigi hadid
Photo by Marleen Moise/Getty Images/Ideal Image

Mια εντυπωσιακή και φουλ ρομαντική τουαλέτα Thom Browne επέλεξε το μοντέλο, που χρειάστηκε 13.500 ώρες για να δημιουργηθεί από μια ομάδα 70 ανθρώπων.

Anna Wintour

anna wintour
Photo by Dia Dipasupil/Getty Images/Ideal Image

Εντυπωσιακή για άλλη μία φορά η chief της Vogue, περισσότερο για το γεγονός ότι εμφανίστηκε στο φετινό Met Gala όχι με Chanel όπως συνηθίζει, αλλά με custom made δημιουργία Loewe.

Sarah Jessica Parker

sarah jessica parker
Photo by Jamie McCarthy/Getty Images/Ideal Image

Υπέρκομψη και υπέροχη μέσα στο glam φόρεμά της Richard Quinn, με τα αξεσουάρ της (aka καπέλο, ιδιαίτερο τσαντάκι και μακρύ κολιέ με πέρλες) να κερδίζουν τα φλας. Η εικόνα της από τις πιο εντυπωσιακές της βραδιάς.

Emily Ratajkowski

emily ratajkowski
Photo by Jamie McCarthy/Getty Images/Ideal Image

Στο επίκεντρο της προσοχής για άλλη μία φορά το μοντέλο, που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης σχεδόν... γυμνή, με διάφανη δημιουργία με κρύσταλλα διά χειρός Versace άφηνε πολύ λίγα στη φαντασία! Ποιος ξεχνάει άλλωστε το περίφημο revenge dress που φόρεσε πριν από μερικούς μήνες;

Demi Moore

demi moore
Photo by Dia Dipasupil/Getty Images/Ideal Image

Με μια ιδιαίτερη τουαλέτα Harris Reed σε μαύρο και ροζ με μανίκια σαν φτερά πεταλούδας, η ηθοποιός μπήκε διακαίως στη φετινή λίστα με τις πιο καλοντυμένες του Met Gala.

Το φόρεμα H&M που έκλεψε τις εντυπώσεις

Ποιος είπε ότι η fast fashion ενίοτε δεν πρωταγωνιστεί σε μεγάλα events; Φέτος η ηθοποιός και μοντέλο Hari Nef φόρεσε ένα custom dress από το H&M που τόνιζε το glamour του παλιού Χόλιγουντ, από ταφτά σε κρεμ απόχρωση, με μαργαριταρένιες παγέτες και πούλιες, ενώ ο μεγάλος ταφταδένιος φιόγκος στο πίσω μέρος ανέδειξε ιδανικά και τον ρομαντικό χαρακτήρα του φορέματος.

hari nef
Photo by Steve Eichner WWD via Getty Images/Ideal Image

Το look συμπληρώθηκε ιδανικά με πολύτιμα κοσμήματα και τιάρα στα μαλλιά, δημιουργώντας την εικόνα μιας πριγκίπισσας βγαλμένης από σελίδες παραμυθιού.