Met Gala 2024: Τα δύο φορέματα που σχολιάστηκαν πιο πολύ στο κόκκινο χαλί

Τα μηνύματα στα social media πήραν και έδαωσαν...

Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images/Ideal Image
Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images/Ideal Image

To πολυαναμενόμενο Met Gala παργαματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Μαϊου και όλοι βρεθήκαμε μπροστά σε υπέροχες εμφανίσεις από "ιέρειες" του στυλ. που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Πέρα από αυτό, όμως, είδαμε και φορέματα με ιδιαίτερη σημειολογία αλλά και looks που σχολιάστηκαν ποικιλλοτρόπως από τα social media.

Μάλιστα, δύο φορέματα έκλεψαν τις εντυπώσεις και έκαναν τους χρήστες του Διαδικτύου να ξεσηκωθούν και να πουν για άλλη μία φορά εύστοχες κουβέντες. Από τη μία η Kim Kardashian με τον μεταλλικό κορσέ της και από την άλλη η τραγουδίστρια Tyla, που με το φόρεμά της από άμμο πέρασε το δικό της μήνυμα...

Τα δύο φορέματα που σχολιάστηκαν πιο πολύ στο Met Gala 2024

"The Garden of Time" ("Ο κήπος του χρόνου") ήταν το θέμα του φετινού Met Gala εμπνευσμένο από το διήγημα του J.G. Ballard του 1962, ενώ οι περισσότερες εμφανίσεις συνδυάστηκαν και με το θέμα της έκθεσης του Μητροπολιτικού Ινστιτούτου Κοστουμιού, «Ωραίες Κοιμώμενες: Το Ξύπνημα της Μόδας». Κι αν παντού βλέπαμε λουλούδια και πέταλα, δύο εμφανίσεις ξεχώρισαν για την εκκεντρικότητά τους...

Kim Kardashian

Kim Kardashian
Photo by Dia Dipasupil/Getty Images/Ideal Image

Σίγουρα υπέφερε μέσα στην ασημένια διάφανη, γοργονέ τουαλέτα της, στην ουσία μέσα στο corset-dress της διά χειρός Maison Margiela, αφού δυσκολευόταν να αναπνεύσει και ο πόνος από το σφίξιμο του ρούχου ήταν αφόρητος, κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα στο βλέμμα της καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Η ϊδια συνδύασε ανατρεπτικά το haute couture φόρεμα με ένα απλό cardigan, που έκανε επίσης τους θεατές να αναρωτηθούν για το styling, ενώ και το χτένισμά της, το επιμελώς ατημέλητο, προκάλεσε εκ νέου αντιδράσεις.

σχόλια kim kardashian twitter

Ωστόσο, η ίδια έδωσε την απάντηση και στα δύο αυτά... μεγάλα θέματα. Εξήγησε ότι προσπαθούσε να φανεί σαν να βιαζόταν με το ντύσιμό της, αφού πέρασε "την πιο άγρια ​​νύχτα" της ζωής της "σε έναν κήπο" με τον φίλο της.

"Και έφυγα ξαφνικά, αρπάζοντας το πουλόβερ του φίλου μου, που έριξα στους ώμους μου για να πάω στη δουλειά", είπε γελώντας για την εμφάνισή της, συμπληρώνοντας. "Και τα μαλλιά μου είναι αχτένιστα"!

Τyla

Tyla
Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum Vogue/Ideal Image

Ένα φόρεμα από άμμο επέλεξε η τραγουδίστρια του Οίκου Balmain, που φτιάχτηκε εξ ολοκλήρου επάνω της και μάλιστα ψήθηκε για να αντέξει. Δύσκολη η κίνηση, πάντως, αφού η ίδια χρειάστηκε βοήθεια για να ανέβει τα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης στη Νέα Υόρκη, καθώς υπήρχε φόβος να σπάσει το φόρεμά της, ενώ έπρεπε να προσέχει και με τον ιδρώτα της, γιατί θα... ξεκολλούσε από το σώμα της.


Η τσάντα-κλεψύδρα που κράτησε ήταν και η έμπνευση για την Tyla του φορέματος, αφού σκέφτηκε στην παρθενική της εμφάνιση στο Met Gala να φορέσει μια δημιουργία απόλυτα ταιριαστή με τον χρόνο - και η άμμος και η κλεψύδρα ταίριαξαν ιδανικά στο κόνσεπτ.