Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε τα σκουλαρίκια που θα φοράμε κι εμείς όλο το καλοκαίρι

Ακολούθησε τη Νο1 τάση της σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@elenimenegaki
instagram@elenimenegaki

Δεν χωρά καμία αμφιβολία πως όποτε τη δεις είναι στυλιστικά... χάρμα οφθαλμών και η εικόνα της γίνεται εύκολα αντικείμενο των πιο θετικών στυλιστικών σχολίων, ενώ τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της... κοπιάρονται αυτόματα. Ο φακός τη λατρεύει και εκείνη λάμπει καθημερινά στην εκπομπή της αλλά και στους δρόμους της πόλης μέσα σε μοδάτα και στυλάτα outfits.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο καλοντυμένες και chic γυναίκες της εγχώριας showbiz, αφού διαθέτει έμφυτη κομψότητα και εκλεπτυσμένη αισθητική και οι εμφανίσεις της είναι πάντα στη μόδα - με τον δικό της προσωπικό τρόπο αναδεικνύει τις τάσεις αλλά παράλληλα ποντάρει και σε all-time classic κομμάτια, που συνδυάζει με διαφορετικό τρόπο.


Η ίδια δοκιμάζει διάφορα trends κάθε φορά, βάζοντας πάντα τη δική της στυλιστική πινελιά, που την κάνει να διαφοροποιείται και να τονίζει το στυλ της, ενώ τα αξεσουάρ έχουν σημαντική θέση στις εμφανίσεις της από το πρωί ως το βράδυ.

Ειδικά το καλοκαίρι ποντάρει σε εντυπωσιακά κομμάτια, που τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και παράλληλα κάνουν δήλωση μόδας σε κάθε look της. Την ημέρα της γιορτής της, λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και σαν... ορκισμένα κορίτσια της μόδας και των τάσεων δεν μπορούσαμε παρά να σταθούμε στα statement metallic chunky σκουλαρίκια της, που θα φοράμε κι εμείς όλο το καλοκαίρι στο repeat.


Τα σκουλαρίκια που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη θα τα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Πριν από μερικές μέρες την είδαμε να επιλέγει ένα από τα πιο μοδάτα σκουλαρίκια της σεζόν, ένα ζευγάρι metallic εντυπωσιακά κομμάτια, που αυτόματα ανέδειξαν την casualwear εμφάνισή της.


Μάλιστα φέτος είναι η χρονιά των chunky earrings, που οι fashionistas φοράνε στο repeat, στον αντίποδα των minimal κομματιών, όπως πέρλες ή απλοί κρίκοι και αλυσίδες, που συναγωνίζονται στην... πρωτιά με τα stetement σκουλαρίκια.

Η Ελένη τα άφησε να κάνουν fashion statement, συνδυάζοντάς τα με ένα εμπριμέ boho top, που ταίριαξε ιδανικά στο σύνολο. Η αλήθεια είναι πως ένα τέτοιο ζευγάρι δεν πρέπει να απουσιάζει από την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, αφού θα τα φορέσεις (κι εμείς μαζί) όλο το καλοκαίρι με τα μάξι φορέματά σου αλλά και με όλα τα τζιν κομμάτια της ντουλάπας σου.