Από την παραλία στη βόλτα: Η Κλέλια Ανδριολάτου σού δείχνει το must-approve look για να το πετύχεις

Ανακαλύψαμε πού θα βρεις το πιο χρήσιμο beachwear της σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@klelia_andriolatou
instagram@klelia_andriolatou

Την απολαμβάνουμε ήδη στον Β΄ Κύκλο του "Maestro" στο Mega, όπου το υποκριτικό της ταλέντο σε συνδυασμό με τη φυσική ομορφιά της δημιουργούν το πιο "εκκπρηκτικό δίδυμο"! Η Κλέλια Ανδριολάτου, η "μούσα" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι ένα κορίτσι πανέμορφο, που θυμίζει "λολίτες" μιας άλλης εποχής.

Το στυλ της δεν είναι ποτέ το ίδιο, με την ηθοποιό να επιλέγει θηλυκά κομμάτια αλλά και ρετρό σύνολα, ενώ τα καλοκαίρια της τα περνάει με ένα μαγιό και βολικά beachwear σύνολα, που την πάνε εύκολα από την παραλία στη βόλτα της για καφέ, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει ρούχα.

Ένα τέτοιο look λοιπόν φόρεσε πριν από λίγες μέρες, απολαμβάνοντας από τη μία τις βουτιές της στη θάλασσα και από την άλλη, με την προσθήκη μερικών λεπτομερειών, τις βόλτες της, δημιουργώντας το must-approve look για να το πετύχει.

Η Κλέλια Ανδριολάτου σού δείχνει το must-approve look από την παραλία στη βόλτα

Η ιδέα είναι πάντα να νιώθεις άνετα μέσα στα ρούχα σου και να μην χρειάζεται να σπαταλήσεις πολύ χρόνο για να πας από τη μία... περίσταση στην άλλη! Τι σημαίνει αυτό; Η ιστορία έχει ως εξής: Θέλεις να κάνεις το μπάνιο σου στη θάλασσα και στη συνέχεια να πας για καφέ το απόγευμα ή να πιεις ένα βραδινό ποτό στο νησί.

Μπορείς, επιλέγοντας τα σωστά κομμάτια, να το πετύχεις, όπως σου δείχνει η Κλέλια Ανδριολάτου, που με ένα ολόσωμο μαγιό, μια μάξι φούστα και τα σωστά αξεσουάρ, δεν δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει ένα σούπερ στυλάτο look, που ταιριάζει στην παραλία αλλά και στην πόλη.


Οι επιλογές της Κλέλιας είναι must-have για το καλοκαίρι του 2024, αφού ένα ολόσωμο μαγιό, φοριέται εύκολα σαν body στις εξόδους σου, ενώ μια μάξι φούστα είναι το Νο1 trend της σεζόν. Τα ψάθινα αξεσουάρ αυτόματα θα δείξουν το look σου πολυτελές, ενώ τα statement κοσμήματα θα αναδείξουν τη φινέτσα της εμφάνισης. Δες πού θα τα βρεις και απόκτησέ τα ASAP.

Copy the look

ολόσωμο μαγιό Η&Μ

Ολόσωμο μαγιό, €19,99, Η&Μ

μάξι λευκή φούστα Η&Μ

Μάξι φούστα, €49,99, Η&Μ

ψάθινο καπέλο Η&Μ

Ψάθινο καπέλο, €17,99, H&M

ψάθινη τσάντα Η&Μ

Ψάθινη mini-bag, €19,99, H&M