Βελούδο: Η..."δύσκολη" επιλογή που αν φορέσεις σωστά θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα! Δες πως...

Βελούδο: Η...

Το Βελούδο είναι η τελευταία λέξη της μόδας γιατί είναι η προσιτή πολυτέλεια που αναζητά κάθε γυναίκα. Είναι το ύφασμα που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορεί να συνδυαστεί από lingerie μέχρι πουλόβερ!

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που το χαρακτηρίζουν σαν δύσκολο υλικό καθώς «παχαίνει». Το ιδανικό στο βελούδο είναι το πέλος του που δημιουργεί μια τρισδιάστατη αίσθηση σε αυτόν που το βλέπει από μακριά.Διαβάστε παρακάτω...

Αν νομίζετε ότι δεν κολακεύει το σωματότυπο σας το σε στενή γραμμή, μπορείτε να δοκιμάσετε καμπάνα παντελόνι που με ένα πέδιλο ή γόβα «ψηλώνει» το πόδι και ταυτόχρονα κρύβει τις ατέλειες.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το επόμενο trend στα κουρέματα για την Άνοιξη 2018! Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Η πιο σίγουρη και ασφαλή επιλογή είναι το σακάκι. Αυτό, γιατί ένα βελούδινο σακάκι σε σκούρα απόχρωση είναι must have. Γενικότερα, τα έντονα χρώματα είναι εκπληκτικά-ποιος δεν θα ήθελε ένα μπορντό βελούδινο σακάκι σε σχέση με ένα μαύρο;-Απλά τα έντονα χρώματα «σταμπάρονται» πιο εύκολα εν αντιθέσει των σκούρων. Ένα κόκκινο σακάκι μένει πάντα στη μνήμη κάποιου. Έτσι, για αρχή επιλέγουμε τα πιο basic χρώματα και όρεξη και φαντασία να έχουμε!