Shop it! Η Δανάη Παππά του «Τατουάζ» έδωσε κάτω από 20 ευρώ γι αυτό το τζιν! Είναι σκισμένο στα γόνατα...

Θα το λατρέψετε!

Shop it! Η Δανάη Παππά του «Τατουάζ» έδωσε κάτω από 20 ευρώ γι αυτό το τζιν! Είναι σκισμένο στα γόνατα...

Η Δανάη Παππά του «Τατουάζ» έδωσε κάτω από 20 ευρώ γι αυτό το τζιν! Είναι σκισμένο στα γόνατα και... shop it now girls! Ξέρουμε που θα το βρεις!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly την απαθανάτισε πριν λίγες ημέρες με το νέο της σύντροφο να ψωνίζει σε γνωστό εμπορικό κέντρο και η αλήθεια είναι πως επικεντρωθήκαμε πάρα πολύ στο σύνολό της!

Η πρώην πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς του κοινού "Τατουάζ", έκανε μια εξαιρετική και οικονομική ταυτόχρονα επιλογή τζιν κι εμείς εδώ βρήκαμε που θα το βρεις για να το αποκτήσεις και να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου είτε το πρωί είτε το βράδυ!

Είναι από τα extreme τζιν παντελόνια με τα μεγάλα σκισίματα που φυσικά αν είσαι πολύ in fashion girl ξέρεις πως μπορείς να το φορέσεις το πρωί με sneakers αλλά ταιριάζει και απίστευτα σε μια βραδινή έξοδο με ένα απλό t-shirt και γόβες!

Δανάη Παππά νέος σύντροφος τζιν

Κοστίζει 19,99 και είναι από γνωστή εταιρία!

Η Δανάη Παππά προτείνει το ιδανικό look για τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου

Το φθινόπωρο έφτασε και είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσουμε στα trends της νέας σεζόν και να ανανεώσουμε την καθημερινή μας γκαρνταρόμπα.

Τα trends του φετινού φθινοπώρου περιλαμβάνουν animal prints, faux leather παντελόνια, αλλά και έντονο το στοιχείο του sportwear. Επιπλέον, βλέπουμε έντονα το στοιχείο του mix & match με τις νέες τάσεις και κλασικά κομμάτια που υπάρχουν ήδη στη ντουλάπα μας.

Για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019, η Pink Woman συνεργάστηκε με την ηθοποιό Δανάη Παππά, έτσι ώστε να δημιουργήσουν μία σειρά από outfits που είναι ιδανικά για τη μεταβατική περίοδο μεταξύ καλοκαιριού και φθινοπώρου που συχνά δυσκολεύει ελαφρώς το καθημερινό ντύσιμο. Με προτεραιότητα την άνεση και τη διάθεση και μότο το #CHOOSEPINK, η Δανάη Παππά δημιουργεί total Pink Woman looks που προσαρμόζονται στην καθημερινότητά της με playful και φρέσκο τρόπο. Πειραματίζεται με τα outfits της και συνδυάζει κομμάτια που είναι κολακευτικά και ιδανικά για τους φθινοπωρινούς μήνες.

Στο πρώτο της look, η Δανάη έχει συνδυάσει μερικά από τα πιο cool trends της φετινής σεζόν, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο και κομψό σύνολο που μπορεί να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε περίσταση. Η Δανάη έχει συνδύασε ένα μακρυμάνικο πουκάμισο σε έντονη κόκκινη απόχρωση, δίνοντας το στοιχείο του χρώματος στο look της, το οποίο συνδύασε με τζιν σε γραμμή flare, που θυμίζει κάτι από 70s (μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη φετινή σεζόν).

Δανάη Παππά ρούχα

Πηγή: lifo.gr