Ζέτα Μακρυπούλια: Η εμφάνιση στον ΑΝΤ1 που πρέπει να δοκιμάσεις! Φόρεσε τις cowboy μπότες με απρόβλεπτη φούστα!

Εσύ θα τις φορούσες έτσι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Η εμφάνιση στον ΑΝΤ1 που πρέπει να δοκιμάσεις! Φόρεσε τις cowboy μπότες με απρόβλεπτη φούστα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ, την εκπομπή της στον ΑΝΤ1, πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις που την κολακεύουν. Τις συγκεκριμένη όμως που έκανε πρέπει να την δοκιμάσεις. Φόρεσε τις cowboy μπότες της, με την πιο απρόβλεπτη φούστα.

Η παρουσιάστρια είναι μέλος του ΑΝΤ1 εδώ και πάρα πολλά χρόνια και σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο σταθμό με τα νούμερα που φέρνει στην τηλεθέαση, τα οποία δεν έχουν δει λεπτό πτώση. Είναι ένα «χρυσό» χαρτί για το κανάλι που δεν το αλλάζουν.

Η Ζέτα Μακρυπούλια καθημερινά επιλέγει looks που αναδεικνύουν την σιλουέτα της και ταιριάζουν με τα χρώματα του δέρματος της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παραδώσει μαθήματα μόδας με τους συνδυασμούς που έχει πραγματοποιήσει.

Σε ένα από τα γυρίσματα επέλεξε να φορέσει cowboy μπότες οι οποίες είναι hot trends της σεζόν με την πιο ανατρεπτική φούστα. Συγκεκριμένα, με μια φούστα αέρινη που έφτανε λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Ωστόσο, πάντα στην ίδια περίπου απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με camel ζιβάγκο.

Αυτές δεν είναι οι μόνες μπότες της Ζέτα Μακρυπούλια που φόρεσε στον ΑΝΤ1 και πρέπει να δοκιμάσεις

Τα πιο κλασικά μαύρα μποτάκια φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια με τον πιο stylish ωστόσο τρόπο. Μέχρι και το τζιν παντελόνι της «εξαφάνισαν».

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, στην εκπομπή της πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις που αποσπούν τα καλύτερα σχόλια.

Σε ένα από τα γυρίσματα που πραγματοποίησε, επέλεξε να φορέσει μαύρα μποτάκια τα οποία κυκλοφορούν παντού και τα φοράνε όλες οι γυναίκες στο δρόμο.

Πρόκειται για τα κλασικά μαύρα με το χοντρό τακούνι. Τα συνδύασε με γκρι τζιν και κοντομάνικο πλεκτό και εντυπωσίασε.

Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ ρούχα μποτάκια

Το γκρι της τζιν και οι λεοπάρ γόβες σε αυτή την φωτογραφία, την έκαναν «Βασίλισσα»! Την είδε ο Χατζηγιάννης και τρελάθηκε!