Με χακί σταυρωτό πανωφόρι η Κάτια Ζυγούλη - Δεν πήρε το βλέμμα του από πάνω της ο Σάκης Ρουβάς

Μπορείς να το βρεις σε πολύ προσιτή τιμή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με χακί σταυρωτό πανωφόρι η Κάτια Ζυγούλη - Δεν πήρε το βλέμμα του από πάνω της ο Σάκης Ρουβάς

Η Κάτια Ζυγούλη εμφανίστηκε με χακί σταυρωτό πανωφόρι και ο Σάκης Ρουβάς δεν πήρε λεπτό το βλέμμα του από πάνω της. Λογικό μας φαίνεται, μιας και με το συγκεκριμένο outfit την κοιτούσαν όλοι! Copy the look και δεν θα χάσεις, μπορείς να το βρεις σε πολύ προσιτή τιμή σε αρκετά μαγαζιά.

Το military είναι από τις top τάσεις για το 2020 και αν και έχουμε μπει πλέον στην Άνοιξη, συνεχίζει δυναμικά να είναι νούμερο 1 σε προτίμηση. Μπορείς να το βάλεις από φούστα μέχρι και σε πανωφόρι, όπως έκανε η Κάτια Ζυγούλη και πραγματικά εντυπωσίασε.

Η ίδια, ταίριαξε το σταυρωτό της πανωφόρι σε χακί μαζί με μια λεπτή καφέ ζώνη και έκανε την διαφορά. Τόσο Οσκαρικό ήταν το look της, που την κοίταγαν όλοι και εννοείται πως πήρε και 10άρι από εμάς, όπως είχε πάρει και με ένα συγκεκριμένο πράσινο παλτό (Δες το εδώ, έχεις ίδιο σίγουρα).

Ιδού η σχετική φωτογραφία με το πανωφόρι της

Το χακί είναι παντού - Βάλτο σαν την Κάτια Ζυγούλη, όχι μόνο σε πανωφόρι! Το εγκρίνει και ο Σάκης Ρουβάς

Το military look αποτελεί μία από τις πιο δυνατές τάσεις για την άνοιξη του 2020. Μερικοί από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας το ενσωμάτωσαν σε total looks ή σε λεπτομέρειες για τις ανοιξιάτικες κολεξιόν τους.

Το στρατιωτικό στυλ είναι μία από τις αγαπημένες “κλεμμένες” αντρικές τάσεις. Είναι σχεδόν μαγικό αλλά όταν φοράς ένα στρατιωτικό τζάκετ είναι σαν να σε αγγίζει ένα μαγικό ραβδάκι που σου χαρίζει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Λόγω της επικαιρότητας της τάσης το print του καμουφλάζ, τα στρατιωτικά τζάκετ και παντελόνια και το χακί χρώμα θα έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν και αν θες να είσαι στην μόδα, δεν μπορείς να μην το εντάξεις στα looks σου!