Γίνε disco girl με την μεταλλιζέ φούστα των Massimo Dutti - Μόνο με 39,95 ευρώ

Θα μαγνητίσεις τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γίνε disco girl με την μεταλλιζέ φούστα των Massimo Dutti - Μόνο με 39,95 ευρώ

Μπορείς και εσύ να γίνεις disco girl με μια μεταλλιζέ φούστα των Massimo Dutti και εμείς στην βρήκαμε μόνο με 39,95 ευρώ! Έχουν μείνει λίγα κομμάτια και αν την θέλεις, θα πρέπει να κάνεις πολύ γρήγορα μιας και εξαντλείτε με ταχύτητα φωτός.

Τα μεταλλιζέ είναι top trend της μόδας και η αλυσίδα καταστημάτων έχει αρκετά κομμάτια, ωστόσο εμείς ξεχωρίσαμε ένα συγκεκριμένο. Ο λόγος για μια συγκεκριμένη πλισέ φούστα που έχει βγει και σε έκπτωση, ώστε να είναι ακόμα πιο δελεαστική η τιμή της.

Να τονίσουμε ότι από 59,95 € μπορείς να την βρεις στα 39.95 € και είναι διαθέσιμη σε αρκετά μεγέθη. Κολακεύει αρκετές σιλουέτες και μπορείς να την φορέσεις άνετα από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ενώ αν την επιλέξεις για το γραφείο σου τότε σίγουρα θα μαγνητίσεις τα βλέμματα.

ΦΟΥΣΤΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ

  • 39.95 €
  • Ασημι
  • Ref. 5200/506
  • Φούστα πλισέ με μεταλλιζέ φινίρισμα. Μέση σε αντίθεση, κλείσιμο με φερμουάρ στο πλάι και φόδρα.
  • Το μήκος του ενδύματος στο μέγεθος M είναι 91 cm.

Massimo Dutti φούστα
Massimo Dutti φούστα μεταλλιζέ

Βρες την εδώ

Και μιας και είσαι στα Massimo Dutti δες και αυτό το υπέρτατο παντελόνι σε τιμή σοκ

Πλισέ φούστα σε μεταλλιζέ από τα Massimo Dutti και όχι μόνο - Πως να την φορέσεις

Στα καταστήματα γυναικείας ένδυσης θα βρείτε αμέτρητα σχέδια σε όλα τα μήκη και χρώματα που μπορείτε να φανταστείτε. Και πως να μην γινόταν αυτό αφού αποτελεί κορυφαία τάση της μόδας. Εξίσου μεγάλη είναι και η ποικιλία σε πλισέ υφάσματα όπως η δερματίνη, το σατέν, το σιφόν, το βελούδο και το βαμβάκι.

Επιλέξτε λοιπόν το ιδανικό μήκος για τον σωματότυπο σας και φορέστε μια φούστα πλισέ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αν και γενικότερα οι φούστες αποπνέουν θηλυκότητα και κομψότητα, φορώντας την με ένα oversized πουλόβερ μπορείτε να την κάνετε πιο casual. Αντίστοιχα, ο συνδυασμός της φούστας αυτής με ένα δερμάτινο ή τζιν μπουφάν δημιουργεί ένα πιο ροκ αποτέλεσμα.