Το πιο μοδάτο παντελόνι που θα φορεθεί φέτος την άνοιξη το έβγαλε το Massimo Dutti

Σε υπέροχο κεραμιδί χρώμα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πιο μοδάτο παντελόνι που θα φορεθεί φέτος την άνοιξη το έβγαλε το Massimo Dutti

Ένα νέο υπέροχο παντελόνι σε στυλ jogging fit δημιούργησε η αγαπημένη μας εταιρεία ρούχων Massimo Dutti, το οποίο όχι μόνο είναι άνετο αλλά το χρώμα του θα το λατρέψεις! Φέτος την άνοιξη είναι ότι πιο μοδάτο υπάρχει στην αγορά.

Μάλιστα το σχέδιο του παντελονιού βγαίνει με πλαϊνή ρίγα και είναι πολύ άνετο για σένα που είσαι όλη μέρα στον δρόμο και θέλεις να μην πιέζεσαι. Το χρώμα είναι ένα έντονο κεραμιδί το οποίο είναι ότι πιο tredy κυκλοφορεί.

Massimo παντελόνι κεραμιδί

Επίσης, το παντελόνι αυτό υπάρχει και σε πιο ανοιχτό χρώμα όπως το καφέ-γκρι το οποίο και αυτό είναι πολύ στην μόδα.

Τα καταστήματα Massimo Dutti φημίζονται για την ποιότητα και για την κομψότητά τους. Εκτός από αυτό το υπέροχο παντελόνι που μπορείς να το συνδυάσεις με υπέροχα μπλουζάκια και να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα σχέδια για όλα τα γούστα και για όλες τις περιστάσεις!

Massimo Dutti άνετο παντελόνι

Εάν είσαι και εσύ μοδάτη αλλά ψάχνεις πάντα κάτι κλασσάτο και σε υπέροχη ποιότητα για να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν έχεις πάρα να κάνει μια βόλτα από το κοντινότερα κατάστημα Massimo Dutti.

Μπορείτε να τα ανακαλύψετε όλα τα κάνοντας κλικ εδώ

Επίσης, σας προτείνουμε να κρατήσετε την υπέροχη δερμάτινη τσάντα που έχει βγάλει η Massimo Dutti

Μπορείτε να συνδυάσετε το παντελόνι από τα Massimo με το παρακάτω μπουφάν:

Ένα μπουφάν που λατρεύουν να φοράνε ακόμα και στο εξωτερικό βρήκαμε στη συλλογή των καταστημάτων Massimo Dutti, και εκτός ότι είναι ένα από τα πιο κομψά fashion items υπάρχει και σε σούπερ έκπτωση αυτή την στιγμή! Δηλαδή, αντί για 129 ευρώ που ήταν η αρχική τιμή του τώρα το έχουν κατεβάσει στα 80.

ΜΑΥΡΗ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΑ

Ref. 6706/668

Μαύρη καπιτονέ καμπαρντίνα από ελαφρύ ύφασμα με λεπτομέρεια ζώνη. Γραμμή εβαζέ, κόπιτσα κάτω από τον γιακά και κλείσιμο με διπλή σειρά κουμπιών. Δύο πλαϊνές τσέπες, μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα με πατ και αγκράφα, ένα σχίσιμο στο πίσω μέρος και φόδρα.

Massimo Dutti μπουφάν εκπτώσεις

Εξωτερικό

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ 100%

Επένδυση

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ 100%

Εσωτερικό

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ 100%

ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ MAX. 30ºC. ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΛΩΡΙΝΗ

ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ 110 º C MAX.

"ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΕΤΡΑΧΛΩΡΟΑΙΘΥΛΕΝΙΟ"

ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ

Ωστόσο, για σένα που τρελαίνεσαι να ακολουθείς τα trends σου βρήκαμε το μπουφάν που βλέπουμε παντού στο instagram στα Bershka και είναι και σε προσφορά