Συγκλονιστική δερμάτινη τσάντα από τα καταστήματα Massimo Dutti - Νέα συλλογή 2020

Είναι στο χρώμα της άμμου

Συγκλονιστική δερμάτινη τσάντα από τα καταστήματα Massimo Dutti - Νέα συλλογή 2020

Μόλις πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η νέα συλλογή των καταστημάτων Massimo Dutti για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 και είναι απλά συγκλονιστική. Από τα fashion items η αλήθεια είναι πως ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε μια δερμάτινη τσάντα που είναι στο χρώμα της άμμου και πρέπει να την εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας.

Θα την κρατάτε από το πρωί έως και το βράδυ και θα συμπληρώνει υπέροχα τα outfits σας αφού η απόχρωσή της είναι ουδέτερη και ταιριάζει με τα περισσότερα items που βρίσκονται στη ντουλάπα σας.

Τα καταστήματα Massimo φημίζονται για την ποιότητά τους. Η τσάντα αυτή έχει ως αρχική τιμή τα 149.00€ και σίγουρα θα μείνει στην γκαρνταρόμπα σας για χρόνια.

Δερμάτινη τσάντα shopper - Από τα Massimo Dutti

149.00 €

Ref. 6908/617

Τσάντα σε στιλ shopper από δέρμα βοοειδών. Διαθέτει μία κυρίως θήκη, λουριά ώμου και φόδρα, επίσης από δέρμα βοοειδών. JOIN LIFE Care for planet: δέρμα του οποίου η επεξεργασία γίνεται χρησιμοποιώντας βιωσιμότερες πρακτικές. Αυτά τα προϊόντα παρασκευάστηκαν σε πιστοποιημένα βυρσοδεψεία όπως το Leather Working Group Oro, χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες που μειώνουν την κατανάλωση νερού.

Διαστάσεις (Μήκος x Ύψος x Πλάτος): 62,5 x 34,5 x 12,5 cm.

Να ξέρεις, επίσης, πως μπορείς να την συνδυάσεις τέλεια με αυτά τα νέα παπούτσια που έχουν λίστα αναμονής στα καταστήματα Zara! Δες τα εδώ γιατί έχουν προκαλέσει φρενίτιδα και πρέπει να τα κάνεις δικά σου!