Αυτή την τουίντ φούστα από τα BSB την έχουν όλες στο Hollywood - 2+1 τρόποι να την φορέσεις

Θα σου γίνει αγαπημένο κομμάτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή την τουίντ φούστα από τα BSB την έχουν όλες στο Hollywood - 2+1 τρόποι να την φορέσεις

Οι τουίντ φούστες κάνουν θραύση στο εξωτερικό και έχουμε δει να τις φοράνε πολλές διάσημε κυρίες του Hollywood, αλλά και αγαπημένες fashion bloggers. Εγώ σου την βρήκα στα BSB, και αν δεν την αγοράσεις πρόκειται να χάσει. Επίσης, σου έχω και 2+1 τρόπους για να την φορέσεις με στιλ, χωρίς να κάνεις τα λάθη που έχουν κάνει πολλές γυναίκες.

Το τουίντ έρχεται από την ντουλάπα της μαμάς μας, την δεκαετία του 70 και του 80. Είναι ένα ρετρό, ανδρικό, βαρύ ύφασμα με τρόπο που θα αναδείξει την θηλυκότητά σου. Προσφέρει κλάση και φινέτσα. Το βλέπουμε να το φοράνε πολλές γυναίκες φέτος το χειμώνα και θα φορεθεί και την Άνοιξη.

Έχει τις ρίζες του στην Σκοτία του 19ου αιώνα και η πολυτέλεια του το έκανε να συνδεθεί με τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα, με ευκατάστατους άνδρες. Έπειτα φορέθηκε από τις γυναίκες σε ταγιέρ και τώρα μπορούμε ακόμα να το δούμε και σε σορτς. Οι φούστες ωστόσο ξεπουλάνε περισσότερο.

Αυτή η φούστα τουίντ λοιπόν θα γίνει αγαπημένο σου κομμάτι και έτσι θα ακολουθείς μια από τις πιο τέλειες τάσεις για φέτος.

Αυτή είναι η τουίντ φούστα από τα BSB

€59,90

BSB τουίντ φούστα

2+1 τρόποι να την φορέσεις

  • Όχι στο τουίντ από την κορυφή μέχρι τα νύχια: Φοράμε ένα κομμάτι με τουίντ υφή που μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά στο tweed από πάνω μέχρι κάτω. Κρατάμε ισορροπία. Ενα τουίντ κομμάτι δίνει ξεχωριστό στιλ σε μια εμφάνιση στο σύνολό της. Οχι στην υπερβολή.
  • Τουίντ σε σακάκι, σε παντελόνι, σε ταγιέρ, σε jacket, σε παλτό. Οχι στα υπερβολικά αξεσουάρ.
  • Το τουίντ , ναι, μπορεί να δείξει παλιακό αν δεν φορεθεί με τρόπο πιο πρωτότυπο. Βάλε το τουίντ στο layering (το ένα ρούχο πάνω από το άλλο).

Αν σου αρέσουν ωστόσο τα φορέματα, αυτό με 15€ μόνο στα BSB θα το λατρέψεις.

TAGS