«Φωτιά» στα BSB αυτό το μαύρο φόρεμα με 15 ευρώ

Τρέξε να το προλάβεις πριν εξαφανιστεί!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Φωτιά» στα BSB αυτό το μαύρο φόρεμα με 15 ευρώ

Θα πάθεις σοκ με αυτή την τιμή του μαύρου φορέματος στα καταστήματα των BSB, που μπορείς να αγοράσεις και από την διαδικτυακή τους σελίδα μόνο με 15€ και πιο συγκεκριμένα με 14,90€. Είναι ένα κλασικό μαύρο φόρεμα, ωστόσο με αυτό μπορείς να βάλεις «φωτιά».

Ένα μαύρο φόρεμα κορίτσι ξεκάθαρα πρέπει να έχουμε. Το little black dress είναι ένα διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ταιριάζει με όλα τα στιλ και όλα τα χρώματα, ανάλογα με τους κατάλληλους συνδυασμούς που θα πραγματοποιήσεις. Επίσης, μπορείς να φορεθεί με το αγαπημένο σου πουλόβερ ή φούτερ από πάνω και με sneakers δημιουργώντας ένα street style look.

Στα BSB θα βρεις αυτό που ψάχνεις αν το θέλεις και στην πιο απίστευτη τιμή που θα βρεις, αφού είναι πολύ οικονομικό. Είναι εφαρμοστό πολύ, αλλά έχει και πολύ ελαστικότητα. Μπορείς επίσης να το συνδυάσεις με αυτό το εκπληκτικό πουκάμισο με πομ πομ από τα BSB που κάνει θραύση.

ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ

BSB μαύρο φόρεμα

Τι αξεσουάρ να βάλεις με το μαύρο φόρεμα σου από τα BSB

  • Τσάντα Μια μπεζ, λευκή η μαύρη τσάντα ταιριάζει ιδανικά σε κάθε στυλ ντυσίματος με ένα μαύρο φόρεμα για σικ και κομψό αποτέλεσμα. Αν σου αρέσει το μοντέρνο ντύσιμο, επίλεξε μια τσάντα σε έντονη απόχρωση όπως μπλε, ροζ κόκκινη που θα κάνει αντίθεση και θα χαρίσει μια πιο νεανική νότα.
  • Παπούτσια Τα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις με ένα μαύρο φόρεμα, είναι πολλά και διαφορετικά, ανάλογα το στυλ σου αλλά και την περίσταση όπου θέλεις να τα βάλεις. Για πιο επίσημη έξοδο, τόλμησε με έντονα χρώματα στα παπούτσια όπως κόκκινο, μπλε, μοβ, ενώ για πιο σικ εμφανίσεις επίλεξε το nude χρώμα που δένει άψογα. Το ασημί και το χρυσό χρώμα επίσης ταιριάζουν τέλεια με αυτό το χρώμα φορέματος επίσης.
  • Κολιέ Ένα χρυσό ή ασημί κολιέ ταιριάζει τέλεια με το μαύρο σου φόρεμα. Ένα χρυσό που ταιριάζει ιδανικά σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Για σικ look, διάλεξε ένα κολιέ με μεγάλες πέτρες.
  • Ζώνη Αν θέλεις να σπάσεις τη μονοτονία του μαύρου φορέματος, μπορείς να φορέσεις μια ζώνη σε απόχρωση μπεζ/καφέ που ταιριάζει άψογα σε κάθε στυλ.
TAGS