Απίθανο τo χρώμα σε αυτό το paperbag παντελόνι των BSB

Δε θα το βγάζεις από πάνω σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίθανο τo χρώμα σε αυτό το paperbag παντελόνι των BSB

Αυτό το paperbag παντελόνι που βρήκαμε στο online κατάστημα του BSB, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου, μιας και έχει το πιο απίθανο χρώμα που θα θέλεις να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι προκειμένου να τους εντυπωσιάσεις όλους!

Το καλοκάιρι πλησιάζει και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ανανεώσεις την ντουλάπα σου και να βάλεις στην αποθήκη τα σκουρόχρωμα πουλόβερ σου.

Ήρθε η ώρα να μπεις στο online store του BSB και να ρίξεις μια ματιά στις πιο ελκυστικές επιλογές που σου έχει για φέτος το καλοκαίρι. Τα κομμάτια του είναι ένα κι ένα και είναι σίγουρο πως μόλις τα δεις θα τα λατρέψεις.

Μιας και θα μπεις στο online store του BSB πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτά τα 5 πανωφόρια που θα σε εντυπωσιάσουν.

Το παντελόνι που σου βρήκαμε, είναι τιρκουάζ και από τη μέρα που κυκλοφόρησε έχει προκαλέσει φρενίτιδα, μιας και είναι άνετα το ρούχο που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ για όλες τις δουλειές σου.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

BSB paperbag παντελόνι

Κοστίζει 59,90 και θα το βρεις εδώ.

Συνδυάστε το paperpag παντελόνι από τα BSB με αυτό το φλοράλ τοπάκι

Το τιρκουάζ μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με το φλοράλ και άρα αυτή η επιλογή είναι ιδανική για όλες τις καλοκαιρινές σου βόλτες.

Μη διστάσεις λοιπόν να κάνεις δικό σου μαζί με το παντελόνι και αυτό το τοπάκι προκειμένου να είσαι η πιο στιλάτη στα ραντεβού σου ή ακόμα και στη δουλειά σου φέτος το καλοκαίρι.

Τι κι αν δεν μπορείς να πας για ψώνια; Ετοιμάσου να κάνεις τις αγορές σου στο online store!

Κοστίζει 59,90 και θα το βρεις εδώ

TAGS