Τα 5 πανωφόρια από το BSB που πρέπει όλες να έχουμε την άνοιξη

Θα θέλεις να τα αποκτήσει όλα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα 5 πανωφόρια από το BSB που πρέπει όλες να έχουμε την άνοιξη

Η Άνοιξη έχει μπει επίσημα όπως φαίνεται και στον καιρό που είναι σε γενικές γραμμές ζεστός και σιγά σιγά πρέπει να κάνουν μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας. Και αν δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε θα σας πω εγώ. Από τα πανωφόρια. Βγάλτε τα πολύ χοντρά τα χειμωνιάτικα. Και αν θέλετε κάτι καινούριο στα BSB σας βρήκα 5 που είναι ότι πρέπει για αυτή τη σεζόν.

Η μόδα θέλεις πιο trendy στιλ και στα πανωφόρια. Δοκιμάστε ένα jacket με ένα σχέδιο στην πλάτη σε πιο χαλαρή γραμμή ή ένα γιλέκο, ακόμη και ένα jacket τύπου leather αλλά πιο Ανοιξιάτικο για να μην... βγάλεις και την μπέμπελη.

Εγώ σου λοιπό σας βρήκα 5 μοναδικά κομμάτια στην διαδικτυακή σελίδα των BSB τα οποία μπορείτε να αγοράσετε και online και να σας έρθουν έξω από την πόρτα σας.

Αυτά είναι τα 5 πανοφώρια

ΤΖΑΚΕΤ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ - €109,90

Το πρώτο είναι ένα μακρυμάνικο τζάκετ με δαντέλα, εσωτερική φόδρα, μπροστινό κλείσιμο με φερμουάρ και είναι σε κανονική γραμμή.

BSB jacket μαύρο με κέντημα

ΠΑΡΚΑ ΣΕ Α-ΓΡΑΜΜΗ - €99,90

Το δεύτερο είναι ένα απίστευτο πακά με μανίκια 3/4 και γραμμή Α. Έχει αποσπώμενη κουκούλα, κλείνει μπροστά με κουμπιά και έχει πλαινές τσεπες. Επίσης, έχει ρυθμιζόμενα λουριά στις μανσέτες.

BSB παρκά με α γραμμή

DENIM ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ - €99,90

Αυτό το κοντό τζάκετ είναι ένα κλασικό κομμάτια που το κάνει ξεχωριστό το κέντημα που έχει στην πλάτη. Έχει ξέφτια στο τελείωμα, τσέπες στο στήθος και μπροστινό κλείσιμο με κουμπιά. Είναι σε κανονική γραμμή.

BSB jean jacket με κέντημα

ΓΙΛΕΚΟ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ - €59,90

Το αμάνικο φουσκωτό γιλέκο με κουκούλα είναι ότι πρέπει να την Άνοιξη. Είναι αδιάβροχο με πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ και είναι σε στενή γραμμή.

BSB κίτρινο γιλέκο

ΤΖΑΚΕΤ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ - €89,90

Εντυπωσιακό είναι και αυτό το μακρυμάνικο τζάκετ με κέντημα στο πίσω μέρος. Έχει μπροστινές τσέπες και κλείνει με φερμουάρ. Έχει επίσης ρυθμιζόμενο κορδόνι στο κάτω μέρος και είναι σε χαλαρή γραμμή.

BSB jacket με σχέδιο στο πίσω μέρος

Τσέκαρε ωστόσο και αυτή την τζιν φούστα! Τα σπάει!

TAGS