Αυτή η λευκή τζιν φούστα των BSB κοντεύει να εξαφανιστεί

Βγαίνει με μόνο ένα... ζιπ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή η λευκή τζιν φούστα των BSB κοντεύει να εξαφανιστεί

Ψάχνεις την κατάλληλη φούστα για την Άνοιξη αλλά είσαι λίγο «περίεργη» στα ψώνια σου; Για δες την φούστα που σου βρήκαμε στα BSB. Είναι στο κλασικό τζιν ύφασμα, ωστόσο είναι λευκή κάτι που την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες φούστες. Μάλιστα, κοντεύει να εξαφανιστεί.

Η Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι οι κατάλληλες εποχές για να φορέσεις την αγαπημένη σου φούστα. Ο καιρός είναι πιο ζεστός και δεν χρειάζεται να φοράς καλσόν, ειδικά αν δεν είναι φαν του. Ανέδειξε τα πόδια σου με τα κατάλληλα παπούτσια, συνδύασε την με την κατάλληλη μπλούζα και είσαι έτοιμη να βγεις έξω... μετά ωστόσο από την καραντίνα.

Αν δεν είναι γενικά φαν της φούστας την συγκεκριμένη από τα BSB σου προτείνω να την αγοράσεις γιατί δεν είναι σε κλασικό λεπτό ύφασμα. Όπως είπα είναι τζιν και θα σε βολέψει πολύ όχι μόνο για φέτος, αλλά και του χρόνου, αφού το τζιν δεν φεύγει ποτέ από την μόδα.

Ποια είναι λοιπόν η φούστα που βρήκα στα BSB

Είναι όπως είπα τζιν, ψηλόμεση με μίνι μήκος, με αφαιρούμενη ζώνη στη μέση και σε κανονική γραμμή. Το διαφορετικό της είναι πως κλείνει μπροστά με φερμουάρ και μπορείς άνετα να την βγάζεις ή να την φορέσεις με μόνο ένα ζιπ.

ΤΖΙΝ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ

BSB τζιν φούστα

Αν ωστόσο σου αρέσουν οι κλασικές φούστες... οι τουίντ φούστες κάνουν θραύση στο εξωτερικό και έχουμε δει να τις φοράνε πολλές διάσημε κυρίες του Hollywood, αλλά και αγαπημένες fashion bloggers. Εγώ σου την βρήκα στα BSB, και αν δεν την αγοράσεις πρόκειται να χάσει.

Πως να φορέσεις την τζιν φούστα σου σε λευκό χρώμα

Αν το επιτρέπει η θερμοκρασία επέλεξε να φορέσεις τζιν λευκή φούστα γιατί σίγουρα θα συνδυάσεις κάποιο παπούτσι χωρίς καλσόν. Μία ωραία city εμφάνιση είναι με beige πουκάμισο που θα δείξει όλο το look πιο urban, ankle strap μπαλαρίνες και shoulder bag. Για πιο fashion αποτέλεσμα επέλεξε animal print μπαλαρίνες και χρυσά κοσμήματα, για παράδειγμα σκουλαρίκια ή λεπτά βραχιόλια.

TAGS