Θα σου λύσει τα χέρια το μαύρο στράπλες σουτιέν από τα Oysho

Το χρειάζεσαι οπωσδήποτε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα σου λύσει τα χέρια το μαύρο στράπλες σουτιέν από τα Oysho

Αν κάνεις δικό σου αυτό το μαύρο στράπλες σουτιέν από τα καταστήματα Oysho, είναι σίγουρο πως θα σου λύσει τα χέρια ειδικά φέτος το καλοκαίρι, για όλα εκείνα τα αμάνικα μπλουζάκια που θέλεις να φορέσεις και να μη φαίνονται οι τιράντες.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να πρέπει να βρεις το κατάλληλο σουτιέν για να φορέσεις τις μπλούζες και τα φορέματά σου το καλοκαίρι μιας και στα περισσότερα οι τιράντες ή είναι πολύ λεπτές ή δεν υπάρχουν και καμία γυναίκα δε θέλει να αφήσει τις τιράντες του σουτιέν της να φαίνονται.

Τα Oysho σου βρήκαν για ακόμη μία φορά τη λύση και μάλιστα στην καλύτερη τιμή, μιας και έχουν για εσένα το πιο βολικό στράπλες σουτιέν, που μένει στη θέση του και στέκεται υπέροχα χωρίς τις τιράντες του.

Μιας και θα μπεις στο online store του Oysho, "τσέκαρε" και αυτά τα δύο εκπληκτικά ολόσωμα μαγιό που είναι ιδανικά για φέτος.

Είναι μαύρο και άρα ιδανικό για τα περισσότερα ρούχα σου, βγαίνει ωστόσο και σε μπεζ για να μπορείς να το φορέσεις με τα ανοιχτόχρωμα μπλουζάκια σου.

στράπλες σουτιέν oysho

Κοστίζει 19,99 και θα το βρεις εδώ.

Συνδυάστε το τέλεια με το μαύρο δαντελένιο σλιπάκι από τα Oysho

Τι καλύτερο από το να φορέσεις ένα σετ από μαύρα εσώρουχα που θα "τρελάνει" τον αγαπημένο σου. Τα Oysho έχουν και πάλι τη λύση στο online store τους και πρέπει να τη δοκιμάσεις κι εσύ οπωσδήποτε.

Το μαύρο δαντελένιο σλιπάκι είναι ιδανικό και ταιριάζει στο σωματότυπο της κάθε γυναίκας. Έτσι μπορείς κι εσύ να εντυπωσιάσεις με τα ρούχα σου και να δημιουργήσεις την πιο ρομαντική καλοκαιρινή νύχτα.

μαύρο σλιπάκι oysho

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και χρειάζεσαι ένα τέτοιο εσώρουχο.

Κοστίζει 9,99 και θα το βρεις εδώ.

TAGS